СВАТБЕНИ ТЕНДЕНЦИИ 2023

АКТУАЛНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИЯ СВАТБЕН СЕЗОН

СВАТБЕНИ ТЕНДЕНЦИИ 2023
 
Публикувано на 31-03-2023 BRILIANTIN 5.0 (1) - Бургас

Екипа на  Брилянтин  са подготвили много впечатляващи сватбени декорации, които ще бъдат актуални през следващата година. От уникални цветови палитри до свежи нови идеи за вашето тържество, които ще ви представим!

Световните тенденции при съвременните сватбени празненства, включват както нови елементи, така и някои позабравени класики. Ако искате да подобрите изживяването на Вашите гости и да бъдете сигурни, че то няма да бъде забравено, може да обърнете специално внимание на тенденциите в сватбената декорация, които ще бъдат актуални през 2023г.
Тук ще ви посочим няколко идеи за това какви ще бъдат актуалните тенденции за сезон 2023:

1. Добавете ярки цветове в сватбената декорация:

Една от най-ярките тенденции, които прогнозираме за 2023 г., са смелите и уникални цветови палитри. Кажете сбогом на бялата рокля и пастелните нюанси. Все повече двойки избират дръзки и незабравими цветови комбинации, които отразяват техните индивидуалности.

Цветовете в най-голяма степен определят цялостната визия на сватбата. Цветните нюанси допринасят и за доброто настроение на гостите, както и на усещането, с което те ще запомнят вашия сватбен ден. Традиционните светли и неутрални цветове са хубави, но ярките комбинации са много по-запомнящи се.
Ако планирате сватба през 2023 г., не се страхувайте да експериментирате с някои нестандартни цветови комбинации. И помнете, това е вашата сватба, така че всичко е позволено.

2. Изнесен ритуал в тесен кръг:
След пандемичната обстановка,  все повече младоженци предпочитат сватбените церемонии на открито   в тесен семеен кръг. Ето например младоженците Кортни Кардашиян и Травис Баркър, които са най-новата двойка знаменитости. Именно те върнаха тенденцията за изнесен ритуал само с най – близките си.  Тази година “Kravis” заминаха за Италия за своето сватбено тържество с целия клан Кардашиян/ Дженър/ Баркър.
Самият факт, че ще поканите по – малко гости, ви дава предимството да инвестирате в по – пищни и обемни декорации, както направиха и “Kravis”.

 

3. Използвайте флорални инсталации:

Друга тенденция, която наблюдаваме от екипа на Брилянтин за предстоящата 2023г. са именно флоралните инсталации, спускащи се от тавана, било то над дансинга или тип „лампиони“, поставени над всяка маса.
Окачените на тавана аранжировки от цветя и зеленина изглеждат като облаци, плуващи в пространството над главите на гостите. В зависимост от стила на сватбата, инсталациите могат да са направени от цветя и зеленина, или изцяло от зеленина в стил „greenery”. Това също ще ви помогне да направите вашата сватбена декорация още по-спираща дъха!

4. Предложете интересен Candy Bar, за коктейла:
Ако някои лакомства са ви любими, защо да не ги сервирате на сватбата? Дали са понички, бонбони, сладолед или нещо друго – можете не само да го сервирате, но и да го превърнете в акцент.
Можете да организирате атракция за гостите като количка за сладолед или сладък бар с разнообразни лакомства.
Сватбите не са просто  семейно тържество – те са преживяване и в идеалния случай такова, което е толкова приятно за гостите, колкото и  вкусно.

 

5. Цветя:

Минималистичния стил ще бъде на дневен ред през 2023 г. Двойките започваха да се уморят от препълнените маси.
Масите ще бъдат по-изчистени, със съвременна ретроспектива. Аранжировките, които са поставени на високи съдове, дават възможност за повече пространство на масата и ще достигнат своя връх през 2023 г.
Двойките  все по- често предпочитат флорални композиции, а не много по-малки аранжировки. Наличието на един голям цветен облак, или цветна арка дава по-добри възможности за снимки, отколкото нещо по-малко.
Наблюдава се и тенденция във видовете сватбени цветя, които двойките избират, когато става въпрос за декорация, а именно висококачествените изкуствени цветя. Това е страхотно за нас като сватбена агенция, тъй като можем да ви помогнем да извлечете максимума от сватбения си бюджет, като същевременно даваме своя принос да бъдем по-екологосъобразни.

6. Цветове на годината:
Въпреки че неутралните цветове като черно, бяло и прашно розово се завръщат през изминалия сватбен сезон 2022 г., предсказанията за сватбени цветове за 2023 г. се връщат към по-ярки и смели нюанси. Ние ще споделим с Вас пет спиращи дъха сватбени цвята, които със сигурност ще помогнат на вашата сватба да се отличи от останалите:

• Цвят „Digital Lavender”:
Започвайки с цвета на годината на Pantone за 2022 г., “Very Peri”, този нюанс е уникална комбинация от синьо и виолетово. Съчетава се добре със земни тонове като мъхесто зелено и бронз. През следващата 2023г. новият цвят, надградил предшественика си „Veri Peri”, ще бъде именно цвета „Digital Lavender”. Фините лавандулови тонове ще водят в цветовите класации и през предстоящия сезон, тъй като хората търсят по-нежни и пастелни тонове, които им помагат да намерят утеха и спокойствие.
Ако не сте сигурни, дали изцяло това да бъде цвета на вашето събитие, то може да го включите като акцент към детайлите. Включете го в по – малки количества като лека добавка към основните цветове.

• Цвят „FUCHSIA“:
Fuchsia Fedora е перфектната цветова опция за двойките, които жадуват за нещо ярко и смело. Естествените жълти и зелени цветове на лятото и дори ранната есен биха работили удивително като фон за вашите снимки. Тъй като розовото е само част от червеното, можете да използвате тази цветова схема, за да покажете чувствената и страстна връзка между вас и вашия партньор. Червеното и неговите цветови комбинации, предизвикват чувства на увереност и зрялост, които ще ви помогнат да влезете в тази нова глава от живота ви.

• Цвят „Gold Flake”:

За тези, които искат да добавят малко цвят към сватбата си, но същевременно да запазят вечното усещане, което носят неутралните цветове, “Gold Flake” ще направи точно това. Като приглушено жълто, този цвят може да помогне да оживите пространството. Този цвят има топли и леко кафяви нюанси, които естествено се свързват със земята. Когато повечето хора мислят за жълто, те мислят за вечно слънце и завладяващо чувство на щастие.

• Цвят „MYKONOS BLUE“:
До скоро познатия „Dusty blue” цвят, през следващата година ще бъде актуален като „MYKONOS BLUE“.
Булките винаги са се чудили, какво да бъде това „нещо синьо“, което да добавят в деня на сватбеното си тържество, защо пък да не бъде и като акцент в декорацията? Често свързвано с небето и океана, синьото може да помогне за създаването на спокойна и просторна атмосфера. Този цвят често се комбинира с топли акценти като праскова или блъш, което може да помогне за неутрализиране на ледеността, към която този цвят може да гравитира. Подобно на бялото и черното, синьото е класика, която никога няма да излезе от мода !

• Цвят „ Изумруд“:
Наскоро зеленият цвят придоби популярност в приложения като Tik Tok и Instagram. Този тон се смесва безпроблемно с кафяво и гранит, което може да бъде идеално, ако сте избрали дата за сватба през зимата. Тъй като този цвят е по-тъмен от горско или маслинено зелено, той добавя изискан блясък към всяко събитие.

7. WeSnapThat:
Открийте приложението, което прави лесно споделянето на сватбени снимки!
Не пропускайте нито една сватбена снимка с  приложението WeSnapThat, което позволява на гостите лесно и безопасно да споделят всеки момент, уловен на вашия голям ден.
Това приложение, очакваме да стане едно от най – търсените през предстоящия сватбен сезон, тъй като то ще позволи на гостите да споделят снимки и видеоклипове от вашия голям ден – лесно, сигурно и безплатно!
Благодарение на смарт телефоните всеки може да улови незабравими моменти с докосване и да ги съхрани завинаги, като ги сподели във вашето събитие, което ще бъде създадено в приложението!

След като създадете вашето събитие, може лесно да добавите вашите гости, като споделите връзката чрез WhatsApp или да поставите QR кода на видно място в деня на сватбеното тържество, така че лесно и безпроблемно вашите гости могат да споделят страхотните снимки и видеа от събитието. По този начин ще имате възможността да видите всички гледни точки, които са запечатали вашите гости!

 

https://www.briliantin-agency.com/blog/article/282


           

Коментари


Няма направени коментари до този момент.

Напишете първия коментар
момент...

Още статии от категория
Сватбена украса

Сватба TV
  ФИРМИ

Сватбени облекла
Булчински рокли (4)
Шаферски рокли (3)
Официални рокли (4)
Булчински аксесоари (5)
Булчински обувки (3)
Мъжки костюми (2)
Мъжки аксесоари (2)
Мъжки обувки (1)
Малки шаферки и шафери (1)
Основни сватбени услуги
Ресторант за сватба (4)
Сватбена фотография (12)
Сватбено видеозаснемане (11)
Сватбен диджей (5)
Сватбени агенции (11)
Брачни халки и бижута (3)
Покани за сватба (3)
Сватбена украса (12)
Булчински букети (4)
Сватбен грим и прическа (0)
Водещ на изнесен ритуал (6)
Сватбени торти (3)
Сватбен водещ (7)
Други сватбени услуги
Сватбени лимузини (0)
Сватбени аксесоари (6)
Ритуални чаши (6)
Ритуални свещи (5)
Погачи за сватба (1)
Подаръчета за гости (8)
Сватбен кетъринг (5)
Алкохол и напитки (0)
Оборудване под наем (4)
Онлайн магазини (2)
Сватбени ритуали, забавления, атракции
Фолклорни формации (2)
Танцови групи и изпълнители (0)
Музикални групи и изпълнители (1)
Фото будка (3)
Заря и фойерверки (0)
Атракции (2)
Още услуги
Моминско парти (5)
Ергенско парти (4)
Спа релакс разкрасяване (0)
Спортни занимания фитнес йога (0)
Меден месец (2)
Сватбен танц (0)
Детски аниматори (1)
Брачен договор (1)
Семейна астрология (0)
Обредни домове (0)
Църкви и манастири (0)

ПОЛЕЗНО

Планирайте вашата сватба
Промоции
Видеовизитки
Запознайте се
Съвети и идеи
Представяне на продукти и услуги

СЪСТОЯЛИ СЕ СВАТБИ
ТРЕЙЛЪРИ
ПОДКАСТИ
ВИДЕО

Сватбена украса (11)
Първи сватбен танц (3)
Ресторанти за сватба (1)
Подготовка на младоженците (1)
Първа среща (1)
Фолклорни изпълнители и програми (1)
Ритуали (1)
Заря и огнено шоу (3)
Фотографско слайдшоу (1)
Други (2)
Зад кулисите (1)
Смешни (2)
Подготовка церемонии (0)
Булчински рокли (0)
Ресторант ритуали веселие (0)
Мъжка мода (0)
Танцови програми (0)
Церемонии (0)
Ресторант атракции (0)
Поп изпълнители и групи (0)
Сватбени продукти (0)
Любопитно (0)

ПРЕПОРЪЧАНО
Новини
ОЩЕ

КЛИПОВЕ
Любопитно
Хумор
За ума
За сърцето
За душата

Вход за младоженци
Вход за фирми
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с
Общите условия и Политиката за защита на личните данни.