Покажи филтрите

Населено място


Цена

от - лева

Фирми

Сватбена фотография

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ

Един от най-важните членове на вашия сватбен екип е професионалния сватбен фотограф. Той е човекът, който трябва да съхрани най-важните и вълнуващи моменти от сватбеното тържество. След като вече сте резервирали вашия ресторант за сватба и сватбен видеооператор, не се бавете, а насочете вниманието си върху избора на професионален фотограф за сватба.

Най-първо е необходимо да си дадете сметка какъв вид и стил на сватбена фотография харесвате. Някои младоженци предпочитат традиционни сватбени снимки, други са привлечени от по-класическия и романтичен стил на сватбената фотография, за трети особено важно е улавянето на забавни и смешни кадри от сватбения ден, а пък четвърти обожават експериментите и по-нетрадиционните сватбени снимки. Ето защо е необходимо да отделите достатъчно време и да се запознаете с различните жанрове и стилове на професионалната сватбена фотография. Сърфирайте на воля в мрежата и разглеждайте галериите, както на български, така и на чуждестранни фотографи за сватби. Запознавайки се със световните образци в професионалната сватбена фотография, постепенно ще култивирате вашите художествени критерии и естетически предпочитания, ще знаете какво би могъл да постигне един професионален фотограф, ще бъдете наясно какво желаете и какво не, или накратко, вие ще бъдете готови да се насочите към избора на вашия сватбен фотограф.

Разглеждайте галерии, четете условия и сравнявайте цени. Отбележете си сватбените фотографи, чието творчество ви допада най-много и задължително си уговорете срещи с тях. Изключително важно е да имате лични впечатления и комуникацията с тях да се осъществява с лекота. Не забравяйте, че сватбеният фотограф заедно със сватбения оператор, ще бъдат едни от най-близките ви хора през сватбения ден. Ето защо е от съществено значение да усетите личността, характера и поведението на вашия сватбен фотограф и те да ви допаднат.

На срещата разкажете малко за вас и вашата история, споделете какви сватбени снимки харесвате и какви не, интересувайте се от неговия начин на работа с младоженците, как протича заснемането в сватбения ден. Важен акцент в разговора е темата за сватбената фотосесия. Необходимо е да се уточни времетраенето й, локациите, както и хората, които ще вземат участие в нея, а също и някои реквизити, от които може да имате нужда. Споделете вашите идеи, ако имате такива и обсъдете предложенията на сватбения фотограф. Съберете информация за различните пакети за сватбена фотография, какво включват, какво струват, какво получавате, срокове за израбока, цена на овъртайма, финансови условия и др. Попитайте в какви случаи е необходим втори сватбен фотограф, каква е неговата функция и по какъв начин ще обогат цялостното заснемане на свабения ден.

След провеждането на няколко подобни срещи с професионални сватбени фотографи неизбежно ще установите, че предпочитанията ви ще се насочат в една или друга посока, ще усетите, че някои са ви по-близки, а към други ще бъдете по-индеферентни. Сватба ТВ ви предоставя уникална възможност не само да разглеждате галерии със сватбени снимки на известни български професионални сватбени фотографи, но и да си изградите по-пълно впечатление за техните качества, комуникационни умения, характер и темперамент, гледайки или слушайки различни подкасти, рубрики и предавания, в които те разказват за себе си, начина си на работа, презентират нови услуги и продукти, дават полезни съвети и идеи. Освен това в профилите им бихте могли да се запознаете и с отзиви на техни клиенти, както и с професионалните препоръки, направени от техни колеги от сватбения бранш. По този начин ви осигуряваме възможност за комплексно и тотално опознаване, както на твореца, така и на личността, стояща зад отделния професионален сватбен фотограф.

Вдъхновете се от различните галерии с фотографии на Състояли се сватби, видеа и сватбени трейлъри.

Приятно и ползотворно сърфиране на вълните на Сватба ТВ!

Сватба TV
  ФИРМИ

Сватбени облекла
Булчински рокли (4)
Шаферски рокли (3)
Официални рокли (4)
Булчински аксесоари (5)
Булчински обувки (3)
Мъжки костюми (2)
Мъжки аксесоари (2)
Мъжки обувки (1)
Малки шаферки и шафери (1)
Основни сватбени услуги
Ресторант за сватба (4)
Сватбена фотография (12)
Сватбено видеозаснемане (11)
Сватбен диджей (5)
Сватбени агенции (11)
Брачни халки и бижута (3)
Покани за сватба (3)
Сватбена украса (12)
Булчински букети (4)
Сватбен грим и прическа (0)
Водещ на изнесен ритуал (6)
Сватбени торти (3)
Сватбен водещ (7)
Други сватбени услуги
Сватбени лимузини (0)
Сватбени аксесоари (6)
Ритуални чаши (6)
Ритуални свещи (5)
Погачи за сватба (1)
Подаръчета за гости (8)
Сватбен кетъринг (5)
Алкохол и напитки (0)
Оборудване под наем (4)
Онлайн магазини (2)
Сватбени ритуали, забавления, атракции
Фолклорни формации (2)
Танцови групи и изпълнители (0)
Музикални групи и изпълнители (1)
Фото будка (3)
Заря и фойерверки (0)
Атракции (2)
Още услуги
Моминско парти (5)
Ергенско парти (4)
Спа релакс разкрасяване (0)
Спортни занимания фитнес йога (0)
Меден месец (2)
Сватбен танц (0)
Детски аниматори (1)
Брачен договор (1)
Семейна астрология (0)
Обредни домове (0)
Църкви и манастири (0)

ПОЛЕЗНО

Планирайте вашата сватба
Промоции
Видеовизитки
Запознайте се
Съвети и идеи
Представяне на продукти и услуги

СЪСТОЯЛИ СЕ СВАТБИ
ТРЕЙЛЪРИ
ПОДКАСТИ
ВИДЕО

Сватбена украса (11)
Първи сватбен танц (3)
Ресторанти за сватба (1)
Подготовка на младоженците (1)
Първа среща (1)
Фолклорни изпълнители и програми (1)
Ритуали (1)
Заря и огнено шоу (3)
Фотографско слайдшоу (1)
Други (2)
Зад кулисите (1)
Смешни (2)
Подготовка церемонии (0)
Булчински рокли (0)
Ресторант ритуали веселие (0)
Мъжка мода (0)
Танцови програми (0)
Церемонии (0)
Ресторант атракции (0)
Поп изпълнители и групи (0)
Сватбени продукти (0)
Любопитно (0)

ПРЕПОРЪЧАНО
Новини
ОЩЕ

КЛИПОВЕ
Любопитно
Хумор
За ума
За сърцето
За душата

Вход за младоженци
Вход за фирми
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с
Общите условия и Политиката за защита на личните данни.