Покажи филтрите

Населено място


Цена

от - лева

Фирми

Сватбено видеозаснемане

СВАТБЕНО ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ

Сватбеният видеооператор отговаря за качественото заснемане на сватбения ден. Заедно със сватбения фотограф те са едни от най-важните членове на вашия сватбен екип, защото сватбеният филм и сватбеният трейлър, заедно със сватените фотографии, съхраняват най-емоционалните и сюблимни моменти от вашия първи семеен празник. Единствено чрез тях вашите потомци ще могат да съпреживеят уникалната атмосфера на вашата сватба и да се насладят на красотата на вашата любов.

Видеозаснемането на сватбата е чудесен начин да направите съпричастни и споделите по експресивен начин емоциите от сватбения ден с ваши близки, приятели и роднини, които не са могли да присъстват на тържеството.

За всички младоженци сватбения ден минава като миг, след който те изненадани установяват, че освен върховните вълнения, радости и емоции, те не помнят и не знаят почти нищо за случилото се на тяхното тържество. Празничният ден отлита безвъзвратно и заедно с него всичко, свързано с неговата организация. Това, което остава е сватбения филм, сватбения трейлър и сватбените фотографии.

За да не се стига до нежелани компромиси и за да може да избирате между най-добрите фирми за сватбено видеозаснемане, съветвме ви да се насочите към тяхното ангажиране поне година преди вашата сватба.

Много важно е да се запознаете как изглежда сватбеното видеозаснемане по света. Гледайте чуждестранни сватбени клипове, докоснете се до образците на сватбената видеография, вижте най-новите тенденции в нейното развитие. Само така ще може да се убедите в огромните й художествени възможности и емоционално въздействие и ще може да изградите ваши собствени естетически критерии, които ще ви бъдат от голяма помощ при избора на сватбен видеооператор.

Най-доброто място, където може да гледате качествени сватбени клипове е, разбира се, сайта на WEVSY - най-престижната международна организация за сватбена видеография, в която членуват над 5900 професионални сватбени видеографа от целия свят - https://wevsy.com/ 

Когато търсите екип за сватбено видеозаснемане, много важно е да се ориентирате към истински професионалисти. Под професионализъм разбирайте специализирано обучение в областта на кинематографията или сродните изкуства, специфични умения за видеозаснемане и монтаж, опит в сферата на сватбената видеография и познаване нейните специфични черти, креативност, любов и отдаденост на работата, професионална етика, професионална техника, компетентност в областта на другите изкуства, защото кинематографията е синтетично изкуство.

Задължително разгледайте сватбените трейлъри на поне 5 - 10 фирми, за да се ориентирате за качеството на това, което се предлага. Преди всичко обръщайте внимание на художествената страна: красиво ли е заснето, добре ли е монтирано, въздейства ли ви емоционално, подхожда ли се творчески към всеки клип или те са еднотипни и правени по шаблон, усещате ли индивидуалното и уникалното на всяко едно тържество, чийто клип гледате.

Изключително важно е да се срещнете с фирмите за сватбено видеозаснемане, чиято работа ви е харесала и е възможно да ангажирате. Необходимо е да имате лични впечатления за техните професионални и човешки качества. Обърнете внимание на тяхната ерудиция, култура, отношение към изкуството, как изглеждат, как говорят и се държат. Нека ви разкажат за техния начин на работа: кое е специфичното в тяхното заснемане и монтаж, как изглеждат техните сватбени филми, как работят с младоженците в сватбения ден, как преминава подготовката, сватбената сесия, какви са техните търсения и ценности в изкуството, какво ги вълнува.

Ако в процеса на проучване на фирмите за видеозаснемане на сватби сте харесали работите на няколко и не може да решите коя да предпочетете, то информирайте се какъв е опита им извън сватбената видеография. Заснемат ли корпоративни събития, реклами, музикални клипове, документалистика и т.н. Обърнете внимание на корпоративните клиенти на фирмата - техният брой, както и дали има сред тях известни компании, важни институции, престижни организации. Информирайте се за екипа от сватбени видеооператори на фирмата: образование, опит, допълнителна професионална квалификация, участия в уъркшопове и др. Информирайте се за миналото на фирмата за сватбено видеозаснемане. Какво е нивото на корпоративна им култура, предоставят ли информация за тяхната история: какво се е случвало с фирмата в предишните години, важни събития, участия във форуми, изложения, конкурси, постижения и т.н. Това може да го научите от техния сайт /новини, блог, за нас/ или Фейсбук страница.

Важно е да се запознаете внимателно с условията на всяка фирма за видеозаснемане на сватби, за да си спестите излишни недоразумения. Обърнете внимание на това какво включва пакетът, който ви се предлага: какво получавате, колко часа е престоят на сватбения оператор, откога и откъде започва да снима, докога снима, с какво времетраене е сватбения филм, офертата включва ли сватбен трейлър или той се заплаща отделно, какъв е срокът за получаване на готовия сватбен филм, музиката за филма и за трейлър той ли я избира или вие я определяте, на какъв носител получавате филма, ако заснемането е в друг град и е необходимо да се пътува и преспива, уточнете предварително допълнителните разходи.

Относно цената на сватбения филм: първо проучете пазара - какво качество се предлага и срещу какви пари и едва след това си определете средствата за сватбено видеозаснемане. Ако предварително решите колко средства сте готови да отделите без да знаете какво ще получите срещу тях, може да останете много неприятно изненадани.

Когато сватбеният филм и сватбеният трейлър са създадени от истински творци професионалисти, те представляват произведения на изкуството и притежават висока естетическа стойност. Когато към нея прибавим и ценността им като документи, запечатали за бъдещите поколения важна част от тяхната фамилна история, то те се превръщат в семейни артефакти с безценна родословна стойност. Ето защо изработването на качествен сватбен филм и сватбен трейлър, заедно със сватбените фотографии, са най-смислената и изгодна инвестиция, свързана с цялостната организация на вашата сватба.

Сватба ТВ ви предоставя уникална възможност не само да разглеждате галерии със сватбени трейлъри и клипове на известни български професионални сватбени видеографи, но и да си изградите по-пълно впечатление за техните качества, комуникационни умения, характер и темперамент, гледайки различни подкасти и предавания, в които те разказват за себе си, начина си на работа, презентират нови услуги и продукти, дават полезни съвети и идеи. Освен това в профилите им  бихте могли да се запознаете и с отзиви на техни клиенти, както и с професионалните препоръки, направени от техни колеги от сватбения бранш. По този начин ви осигуряваме възможност за комплексно опознаване, както на твореца, така и на личността, стояща зад отделния професионален сватбен видеооператор

За да ви вдъхнови още повече в организацията на вашето сватбено тържество и в избора на вашия сватбен видеооператор, Сватба ТВ ви предоставя галерия от сватбени клипове от международно признати и утвърдени имена в сватбената видеография, чиито творби са били многократно отличавани и награждавани. 

Приятно и ползотворно сърфиране на вълните на Сватба ТВ!

Сватба TV
  ФИРМИ

Сватбени облекла
Булчински рокли (4)
Шаферски рокли (3)
Официални рокли (4)
Булчински аксесоари (5)
Булчински обувки (3)
Мъжки костюми (1)
Мъжки аксесоари (1)
Мъжки обувки (1)
Малки шаферки и шафери (1)
Основни сватбени услуги
Ресторант за сватба (4)
Сватбена фотография (12)
Сватбено видеозаснемане (11)
Сватбен диджей (5)
Сватбени агенции (11)
Брачни халки и бижута (3)
Покани за сватба (3)
Сватбена украса (12)
Булчински букети (4)
Сватбен грим и прическа (0)
Водещ на изнесен ритуал (6)
Сватбени торти (3)
Сватбен водещ (7)
Други сватбени услуги
Сватбени лимузини (0)
Сватбени аксесоари (6)
Ритуални чаши (6)
Ритуални свещи (5)
Погачи за сватба (1)
Подаръчета за гости (8)
Сватбен кетъринг (5)
Алкохол и напитки (0)
Оборудване под наем (4)
Онлайн магазини (2)
Сватбени ритуали, забавления, атракции
Фолклорни формации (2)
Танцови групи и изпълнители (0)
Музикални групи и изпълнители (1)
Фото будка (3)
Заря и фойерверки (0)
Атракции (2)
Още услуги
Моминско парти (5)
Ергенско парти (4)
Спа релакс разкрасяване (0)
Спортни занимания фитнес йога (0)
Меден месец (2)
Сватбен танц (0)
Детски аниматори (1)
Брачен договор (1)
Семейна астрология (0)
Обредни домове (0)
Църкви и манастири (0)

ПОЛЕЗНО

Планирайте вашата сватба
Промоции
Видеовизитки
Запознайте се
Съвети и идеи
Представяне на продукти и услуги

СЪСТОЯЛИ СЕ СВАТБИ
ТРЕЙЛЪРИ
ПОДКАСТИ
ВИДЕО

Сватбена украса (11)
Първи сватбен танц (3)
Ресторанти за сватба (1)
Подготовка на младоженците (1)
Първа среща (1)
Фолклорни изпълнители и програми (1)
Ритуали (1)
Заря и огнено шоу (3)
Фотографско слайдшоу (1)
Други (2)
Зад кулисите (1)
Смешни (2)
Подготовка церемонии (0)
Булчински рокли (0)
Ресторант ритуали веселие (0)
Мъжка мода (0)
Танцови програми (0)
Церемонии (0)
Ресторант атракции (0)
Поп изпълнители и групи (0)
Сватбени продукти (0)
Любопитно (0)

ПРЕПОРЪЧАНО
Новини
ОЩЕ

КЛИПОВЕ
Любопитно
Хумор
За ума
За сърцето
За душата

Вход за младоженци
Вход за фирми
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с
Общите условия и Политиката за защита на личните данни.