Покажи филтрите

Населено място


Цена

от - лева

Фирми

Водещ на изнесен ритуал

ВОДЕЩ НА ИЗНЕСЕН РИТУАЛ

Когато сте решили, че желаете да имате изнесен ритуал на вашето сватбено тържество, трябва да откриете най-удачния Водещ на изнесен ритуал.

Най-вероятно сте присъствали на сватби с изнесен ритуал, останали сте впечатлени от неговото провеждане и имате най-обща представа какво върши Водещия на изнесен ритуал

Отчитайки индивидуалните и стилови различия на отделните Водещи на изнесен ритуал, нека очертаем какви са основните му задачи и функции.

Може да разделим Водещите на изнесен ритуал на две категории. 

В първата ще поставим тези Водещи на изнесен ритуал, които са служители в администрацията на съответната община, носят книгата за официално вписване на младоженците, сключили граждански брак и извършения от тях граждански ритуал е законово легитимен, водещ след себе си съответните правни последици. Техните ритуали обикновено са по-официални и неизбежно шаблонизирани, тъй като са съобразени с определени нормативни изисквания и основната цел е спазването на тези изисквания и произвеждане на нови правни отношения.

Във втората категория ще поставим професионалните Водещи на изнесен ритуал, които не са част от общинската администрация, действията им нямат правни последици и биват ангажирани по съвсем други, не юридически съображения. Тяхната основна цел е да създадат вълнуващ, емоционално наситен и запомнящ се ритуал, а средствата са максималното му индивидуализиране и вплитане в него на реални истории, случки и обстоятелства, свързани с биографиите на младоженците и на тяхната връзка.

Ако младоженците желаят техния ритуал да бъде официален и граждански, но проведен в по-приятна атмосфера, то те трябва да се спрат на Водещ на изнесен ритуал, който е официално административно лице.

Ако предпочитат вълнуваща и индивидуализирана церемония, то трябва да потърсят професионален Водещ на изнесен ритуал от втория вид.

Когато сте решили, че церемонията ви ще бъде индивидуализирана, то трябва да си давате сметка, че това увеличава значително отговорността на Водещия на изнесен ритуал, тъй като всичко ще зависи от неговите качества и умения. Той трябва да притежава приятно и позитивно излъчване, уравновесено и ненатрапчиво присъствие и облекло да бъде креативна личност, успяваща всеки път да създаде оригинален, емоционално въздействащ сценарии, съобразен с индивидуалността на младоженците, ясна дикция, говорна култура и сценично присъствие, които ще му позволят да изрази по най-въздействащ начин заложеното в сценария.

Важно е да си дадете сметка, че притежаването на подобни качества и умения от страна на Водещия на изнесен ритуал е от решаващо значение за осъществяването на емоционално наситена и запомняща се церемония.

Това налага неговото внимателно избиране. 

След като сте решили, че искате вълнуваща церемония, то трябва да потърсите професионален Водещ на изнесен ритуал. Спомнте си тържествата, на които сте присъствали, разгледайте сайтовете на различни Водещи на изнесен ритуал, запознайте се с начина им на водене, характера и индивидуалността им, условията и цените. 

От решаващо значение е да имате непосредствени впечатления от различните Водещи на изнесен ритуал, поведение, облекло, говорна култура, комуникационни умения, чувство за хумор, чувствате ли ги близки до вашето светоусещане, както и другите важни качества, за които говорихме по-горе.

Именно тук Сватба ТВ ще ви бъде от неоценима полза, защото в нашите подкасти и предавания ще може да се запознаете на живо с много професионални Водещи на изнесен ритуал, да натрупате богати лични впечатления от тях, да си спестите провеждането на множество срещи и да изберете именно този Водещ на изнесен ритуал, който в най-голяма степен се доближава до вашите представи.

Не забравяйте да прегледате профилите на Водещите на изнесен ритуал, регистрирани в Сватба ТВ, защото там ще откриете изключително полезна за вас информация: отзиви на младоженци, цени, услуги, допълнителни екстри, галерия със снимки, видеа, видеовизитки, професионални препоръки, отговори на често задавани въпроси, медийни изяви и др.

Организирайки вашия празник, почерпете вдъхновение и от различните галерии, които ви предлагаме със сватбени фотографии, състояли се сватби, видеа, клипове и сватбени трейлъри.

Приятно сърфиране и успешен избор на желания от вас  ВОДЕЩ НА ИЗНЕСЕН РИТУАЛ 

 

Сватба TV
  ФИРМИ

Сватбени облекла
Булчински рокли (4)
Шаферски рокли (3)
Официални рокли (4)
Булчински аксесоари (5)
Булчински обувки (3)
Мъжки костюми (2)
Мъжки аксесоари (2)
Мъжки обувки (1)
Малки шаферки и шафери (1)
Основни сватбени услуги
Ресторант за сватба (4)
Сватбена фотография (12)
Сватбено видеозаснемане (11)
Сватбен диджей (5)
Сватбени агенции (11)
Брачни халки и бижута (3)
Покани за сватба (3)
Сватбена украса (12)
Булчински букети (4)
Сватбен грим и прическа (0)
Водещ на изнесен ритуал (6)
Сватбени торти (3)
Сватбен водещ (7)
Други сватбени услуги
Сватбени лимузини (0)
Сватбени аксесоари (6)
Ритуални чаши (6)
Ритуални свещи (5)
Погачи за сватба (1)
Подаръчета за гости (8)
Сватбен кетъринг (5)
Алкохол и напитки (0)
Оборудване под наем (4)
Онлайн магазини (2)
Сватбени ритуали, забавления, атракции
Фолклорни формации (2)
Танцови групи и изпълнители (0)
Музикални групи и изпълнители (1)
Фото будка (3)
Заря и фойерверки (0)
Атракции (2)
Още услуги
Моминско парти (5)
Ергенско парти (4)
Спа релакс разкрасяване (0)
Спортни занимания фитнес йога (0)
Меден месец (2)
Сватбен танц (0)
Детски аниматори (1)
Брачен договор (1)
Семейна астрология (0)
Обредни домове (0)
Църкви и манастири (0)

ПОЛЕЗНО

Планирайте вашата сватба
Промоции
Видеовизитки
Запознайте се
Съвети и идеи
Представяне на продукти и услуги

СЪСТОЯЛИ СЕ СВАТБИ
ТРЕЙЛЪРИ
ПОДКАСТИ
ВИДЕО

Сватбена украса (11)
Първи сватбен танц (3)
Ресторанти за сватба (1)
Подготовка на младоженците (1)
Първа среща (1)
Фолклорни изпълнители и програми (1)
Ритуали (1)
Заря и огнено шоу (3)
Фотографско слайдшоу (1)
Други (2)
Зад кулисите (1)
Смешни (2)
Подготовка церемонии (0)
Булчински рокли (0)
Ресторант ритуали веселие (0)
Мъжка мода (0)
Танцови програми (0)
Церемонии (0)
Ресторант атракции (0)
Поп изпълнители и групи (0)
Сватбени продукти (0)
Любопитно (0)

ПРЕПОРЪЧАНО
Новини
ОЩЕ

КЛИПОВЕ
Любопитно
Хумор
За ума
За сърцето
За душата

Вход за младоженци
Вход за фирми
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с
Общите условия и Политиката за защита на личните данни.