Покажи филтрите

Населено място


Цена

от - лева

Фирми

Булчински рокли

Булчински рокли

Изборът на булчинска рокля е едно от най-вълнуващите преживявания за всяко момиче. Потопете се изцяло в света на сватбените рокли, фантазирайте и се отдайте докрай на вашите емоции. Потърсете тази булчинска рокля, която в най-голяма степен отразява вашия индивидуален стил и уникалност, съобразена е с вашата фигура и физически данни и ви кара да се чувствате като най-красивата жена.

След като наситите сърцето си, разглеждайки безкрайни галерии от красиви сватбени рокли и решите да се насочите към избора на вашата булчинска рокля, помнете, че първото нещо е да си определите бюджета. Фиксирането на ценови диапазон ще ви помогне много, ще фокусира вашето търсене и  ще ви спести доста усилия и разочарования. Когато определяте бюджета си за сватбена рокля не забравяйте да включите в него и необходимите булчински аксесоари като чантички, колани, болера, булчински воал, аксесоари за коса, жартиери, дамско бельо и др.

Помислете по-сериозно за стила на сватбената рокля. Ако чувствате, че имате някои пропуски в модния дизайн, сега е момента да ги запълните. Научите повече за различните стилове булчински рокли, като класически, романтичен, бохо, русалка, модерен, авангард и изберете най-подходящия за вас. 

Помислете за дължината на вашата сватбена рокля - дали да бъде къса, средна или дълга, както и за ръкавите - къси, дълги, ¾ или без ръкави. 

Едно от първите неща, които грабват вниманието е силуетът на булчинската рокля, затова в нашата галерия от сватбени рокли ви предлагаме избор сред деветнадесет различни силуета. 

Другият основен акцент, разбира се, е деколтето на булчинската рокля. Вярваме, че предложените в галерията ни двадесет и шест варианта на деколтета ще задоволят и най-изтънчения дамски вкус. Трябва да помислите и за вида на талията и не на последно място, от каква материя искате да е изработена сватбената рокля: памук, креп, дантела, органза, сатен, коприна, тафта, шифон, тюл или кадифе. 

Друг важен въпрос, на който трябва да си отговорите и който разделя вкусовете на булките по целия свят е цветът на сватбената рокля. Сякаш по-често е предпочитан класическия бял цвят, но може да видите и розови, шампанско, слонова кост, многоцветни, червени и дори черни булчински рокли.

И накрая, марката или името на дизайнера. Ще трябва да избирате сред голям брой реномирани световни брандове за сватбена мода, както и сред многото талантливи български дизайнери.

Не забравяте, че след като се сгодите и определите датата на сватбата, една от първите и най-приятни задачи, които ви очакват, е избора на булчинска рокля. Отделете си не по-малко от 10 - 12 месеца за това удоволствие.

Посещавайте сватбени бутици, пробвайте булчински рокли, търсете професионалните съвети на дизайнерите. Добре е да имате и няколко, малко на брой, доверени хора, с които да се съветвате, чието мнение цените и имате сходни модни предпочитания. Тяхната морална подкрепа ще ви е от голяма полза в някои трудни моменти, неизбежно съпътстващи дългия процес по избора на мечтаната сватбена рокля.

Сватба ТВ ще бъде ваш неоценим помощник, както в цялостната организация на вашето сватбено тържество, така и в търсенето и избирането на булчинска рокля. При нас са представени с голям брой галерии и снимки, реномирани фирми, ателиета и бутици за сватбена мода. В техните профили ще откриете отзиви от младоженци за работата им, професионални препоръки от техни колеги, както и подробна информация относно модели, цени, допълнителни продукти и услуги, срокове на изработка и доставка, талони за отстъпки, промоции и др. 

Вдъхновете се от различните галерии с фотографии на Състояли се сватби, видеа и сватбени трейлъри.

Разнообразните предавания и подкасти ще ви дадат възможност да опознаете на живо хората, стоящи зад различните брандове за сватбена мода, техните практични съвети и идеи, отговори на ваши въпроси, както и новини и събития, свързани с дейността им.    

Приятно и ползотворно сърфиране в необятния океан от прекрасни булчински рокли!

Сватба TV
  ФИРМИ

Сватбени облекла
Булчински рокли (4)
Шаферски рокли (3)
Официални рокли (4)
Булчински аксесоари (5)
Булчински обувки (3)
Мъжки костюми (2)
Мъжки аксесоари (2)
Мъжки обувки (1)
Малки шаферки и шафери (1)
Основни сватбени услуги
Ресторант за сватба (4)
Сватбена фотография (12)
Сватбено видеозаснемане (11)
Сватбен диджей (5)
Сватбени агенции (11)
Брачни халки и бижута (3)
Покани за сватба (3)
Сватбена украса (12)
Булчински букети (4)
Сватбен грим и прическа (0)
Водещ на изнесен ритуал (6)
Сватбени торти (3)
Сватбен водещ (7)
Други сватбени услуги
Сватбени лимузини (0)
Сватбени аксесоари (6)
Ритуални чаши (6)
Ритуални свещи (5)
Погачи за сватба (1)
Подаръчета за гости (8)
Сватбен кетъринг (5)
Алкохол и напитки (0)
Оборудване под наем (4)
Онлайн магазини (2)
Сватбени ритуали, забавления, атракции
Фолклорни формации (2)
Танцови групи и изпълнители (0)
Музикални групи и изпълнители (1)
Фото будка (3)
Заря и фойерверки (0)
Атракции (2)
Още услуги
Моминско парти (5)
Ергенско парти (4)
Спа релакс разкрасяване (0)
Спортни занимания фитнес йога (0)
Меден месец (2)
Сватбен танц (0)
Детски аниматори (1)
Брачен договор (1)
Семейна астрология (0)
Обредни домове (0)
Църкви и манастири (0)

ПОЛЕЗНО

Планирайте вашата сватба
Промоции
Видеовизитки
Запознайте се
Съвети и идеи
Представяне на продукти и услуги

СЪСТОЯЛИ СЕ СВАТБИ
ТРЕЙЛЪРИ
ПОДКАСТИ
ВИДЕО

Сватбена украса (11)
Първи сватбен танц (3)
Ресторанти за сватба (1)
Подготовка на младоженците (1)
Първа среща (1)
Фолклорни изпълнители и програми (1)
Ритуали (1)
Заря и огнено шоу (3)
Фотографско слайдшоу (1)
Други (2)
Зад кулисите (1)
Смешни (2)
Подготовка церемонии (0)
Булчински рокли (0)
Ресторант ритуали веселие (0)
Мъжка мода (0)
Танцови програми (0)
Церемонии (0)
Ресторант атракции (0)
Поп изпълнители и групи (0)
Сватбени продукти (0)
Любопитно (0)

ПРЕПОРЪЧАНО
Новини
ОЩЕ

КЛИПОВЕ
Любопитно
Хумор
За ума
За сърцето
За душата

Вход за младоженци
Вход за фирми
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с
Общите условия и Политиката за защита на личните данни.