Защо Сватба ТВ

Сватба ТВ предлага лесен, ефективен и приятен начин да организирате вашето сватбено тържество.
 Защо Сватба ТВ

Сватба ТВ предлага лесен, ефективен и приятен начин да организирате вашето сватбено тържество. 

Единствено при нас имате изключителната възможност да се запознаете “на живо” с представители на водещи фирми от сватбената индустрия на България, с продуктите и услугите, които те предлагат, както и с техните полезни съвети и идеи за организацията на перфектната сватба.

Ние ви предлагаме уникален комплект от допълнителни инструменти за оценка на всяка една фирма, като: отзиви от младоженци, професионални препоръки, постижения и награди, медийни участия, отговори на богат набор от Често задавани въпроси, всички материали, публикувани от и за фирмата в Сватба ТВ и много други. Тази информация, която се намира в профила на всяка фира, ще ви бъде от неоценима полза в процеса на вашия окончателен избор на сватбен екип.  

Само при нас ще откриете невероятно разнообразие от сватбени клипове от български и чуждестранни видеографи, нестандартни трейлъри, видеа, фотографии на състояли се сватбени тържества, чиято цел е да ви представи красиви и оригинални идеи, да ви вдъхнови и разкрепости вашата фантазия и креативност. Галериите в страница "Състояли се сватби", както и трейлърите от български видеографи са чудесен начин да харесате работата на определени фирми и да ги привлечете във въшия сватбен екип.

Сватба ТВ ви предлага множество възможности за оптимизиране на вашия бюджет. След като се регистрирате, вие може да спестите пари, възползвайки се от  актуалните Промоции
 
Единствено при нас може да се запознаете “на живо” с любовните истории, организацията и протичането на сватбения ден на младоженци, чиито тържества са вече отминали. Те ще разкажат за своите емоции и вълнения, за впечатленията от  сватбения ден, както и от фирмите, с които са работили. Ще споделят с вас техния опит, както и полезни и практични идеи и съвети.  

Само при нас ще намерите голямо разнообразие от Препоръчани фирми, чията цел е да ви помогне в нелекия процес по избор на сватбен екип. Достатъчно е само да посетите профилите им и да натрупате лични впечатления за качеството на продуктите и услугите, които предлагат, за техния професионализъм и стил на работа, условията и цените.

Ние ви предлагаме изключително полезен комплект от инструменти за планиране, с чиято помощ ще може да организирате всичко, свързано със сватбения ден: задачи, срокове, бюджет, избор на екип от сватбени фирми, гости, разположение на масите, сватбен сайт. Инструментите са изключително практични и лесни за използване, а в тяхната полза ще се убедите незабавно.

При нас ще се запознаете с най-интересните новини и събития в сватбения бранш у нас и в чужбина, а в страницата "Любопитно" ще научите подробности за сватбите на известни личности, необикновени рекорди, екзотични ритуали, екстравагантни идеи и сватбени практики.  

Единствено при нас може да откриете огромна духовна съкровищница, съдържаща прекрасни стихотворения, афоризми и сентенции, хумористични мисли и анекдоти, изказани от известни личности, както и поучителни откъси от Библията, Светите отци и други бележити подвижници на Православието, посветени на любовта, брака, мъжа и жената, морала, смисълът на  живота. Всички тези духовни бисери сме събирали грижливо и продължително, водени от убеждението, че бракът и сватбата съвсем не са единствено организация и празненство, а феномен, дълбинно свързан с основите на човешката природа и благословен от неговия Създател. Неслучайно Светото венчание е едно от седемте тайнства на Православието. Горещо ви съветваме да отделите малко време от забързания ви ден и се насладите на духовната храна, която сме ви стъкмили.

Сватба TV
  ФИРМИ

Сватбени облекла
Булчински рокли (4)
Шаферски рокли (3)
Официални рокли (4)
Булчински аксесоари (5)
Булчински обувки (3)
Мъжки костюми (2)
Мъжки аксесоари (2)
Мъжки обувки (1)
Малки шаферки и шафери (1)
Основни сватбени услуги
Ресторант за сватба (4)
Сватбена фотография (12)
Сватбено видеозаснемане (11)
Сватбен диджей (5)
Сватбени агенции (11)
Брачни халки и бижута (3)
Покани за сватба (3)
Сватбена украса (12)
Булчински букети (4)
Сватбен грим и прическа (0)
Водещ на изнесен ритуал (6)
Сватбени торти (3)
Сватбен водещ (7)
Други сватбени услуги
Сватбени лимузини (0)
Сватбени аксесоари (6)
Ритуални чаши (6)
Ритуални свещи (5)
Погачи за сватба (1)
Подаръчета за гости (8)
Сватбен кетъринг (5)
Алкохол и напитки (0)
Оборудване под наем (4)
Онлайн магазини (2)
Сватбени ритуали, забавления, атракции
Фолклорни формации (2)
Танцови групи и изпълнители (0)
Музикални групи и изпълнители (1)
Фото будка (3)
Заря и фойерверки (0)
Атракции (2)
Още услуги
Моминско парти (5)
Ергенско парти (4)
Спа релакс разкрасяване (0)
Спортни занимания фитнес йога (0)
Меден месец (2)
Сватбен танц (0)
Детски аниматори (1)
Брачен договор (1)
Семейна астрология (0)
Обредни домове (0)
Църкви и манастири (0)

ПОЛЕЗНО

Планирайте вашата сватба
Промоции
Видеовизитки
Запознайте се
Съвети и идеи
Представяне на продукти и услуги

СЪСТОЯЛИ СЕ СВАТБИ
ТРЕЙЛЪРИ
ПОДКАСТИ
ВИДЕО

Сватбена украса (11)
Първи сватбен танц (3)
Ресторанти за сватба (1)
Подготовка на младоженците (1)
Първа среща (1)
Фолклорни изпълнители и програми (1)
Ритуали (1)
Заря и огнено шоу (3)
Фотографско слайдшоу (1)
Други (2)
Зад кулисите (1)
Смешни (2)
Подготовка церемонии (0)
Булчински рокли (0)
Ресторант ритуали веселие (0)
Мъжка мода (0)
Танцови програми (0)
Церемонии (0)
Ресторант атракции (0)
Поп изпълнители и групи (0)
Сватбени продукти (0)
Любопитно (0)

ПРЕПОРЪЧАНО
Новини
ОЩЕ

КЛИПОВЕ
Любопитно
Хумор
За ума
За сърцето
За душата

Вход за младоженци
Вход за фирми
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с
Общите условия и Политиката за защита на личните данни.