Възможности за реклама в Сватба ТВ

Възможности за реклама в сайта на Сватба ТВ

Запознайте се с изключителното разнообразие от възможности за рекламиране на вашата дейност.

 

1. Избор на рекламен план

Изборът на рекламен план е задължително условие за регистриране на вашата фирма и участие в сайта на Сватба ТВ. Всеки план предоставя комплект от възможности за презентация и реклама. 

2. Фирмен профил

Съдържа четиридесет позиции, чиято цел е максимално детайлно разкриване дейността на фирмата и активността й в сайта на Сватба ТВ. Неограничено публикуване на снимки, клипове и видеа. 

3. Фирмена видеовизитка - страница

Чудесна възможност за фирмите да представят “на живо” своята дейност. Освен във фирмения профил, видеовзитките са публикувани и в отделна страница, което осигурява по-пряк достъп на младоженците до тях.

Видеовизитката обогатява впечатленията на младоженците за фирмата, добавяйки емоционалност, лично отношение и креативност.

4. Талони за отстъпки - страница

Възможност за фирмите да привлекат вниманието на младоженците, предоставяйки процент отстъпка върху техни продукти или услуги. Освен във фирмения профил, талоните се публикуват в отделна страница, което осигурява на младоженците бърз и лесен достъп до тях. 

5. Промоции - страница

Неограничено публикуване на фирмени промоции. Освен във фирмения профил, промоциите се публикуват в отделна страница, което осигурява на младоженците бърз и лесен достъп до тях. 

6. Запознайте се - страница 

Възможност за фирмите да публикуват статия със снимки, представяща тяхната дейност: продукти, услуги, начин на работа, ценности, постижения, екип и др.

7. Съвети и идеи - страница

Публикуване на статии със снимки, предоставящи на младоженците полезни съвети и идеи, свързани с дейността на фирмата.

8. Представяне на продукти и услуги - страница

Публикуване на статии със снимки, представящи фирмени продукти и услуги.

9. Състояли се сватби - страница

Публикуване на галерии със снимки от състояли се сватби. За всяка галерия се отбелязват и фирмите, които имат регистрация в сайта на Сватба ТВ, участвали в реализирането на сватбата. Освен в страницата “Състояли се сватби”, галериите се публикуват и в профилите на фирмите, членове на сватбения екип. Галерии със състояли се сватби могат да публикуват само фирми, чиято основна дейност е сватбена фотография.

  10. Трейлъри - страница

Публикуване на трейлъри от сватбени тържества. За всеки трейлър се отбелязват и фирмите, които имат регистрация в сайта на Сватба ТВ, участвали в реализирането на сватбата. Освен в страницата “Трейлъри”, трейлърите се публикуват и в профилите на фирмите, членове на сватбения екип. Трейлъри  могат да публикуват само фирми, чиято основна дейност е сватбено видеозаснемане.

11. Препоръчано - страница

Възможност фирмата да бъде публикувана като препоръчана и включена в страница “Препоръчано”. Поставяне на отличителен надпис “Препоръчано” върху всички публикации на фирмата.

12. “4К” - предаване

4К или Кой, Какво, Къде и Кога. Предаването представя събития в сватбения бранш, нови продукти и услуги, постижения, награди, изложения, ревюта, дейността на фирми, интересни, необичайни и ВИП сватби. Предаването ще се снима изцяло на терен: фирмени офиси, магазини, цехове, изложения, сватбени тържества и т.н.  

13. “Задругата на майсторите” - предаване

Предаването представя дейността на утвърдени фирми от сватбения бранш и запознава с тяхната история, продукти, услуги, екип, начин на работа, постижения. 

14. “Пътят към Джомолунгма” - предаване

Предаване, посветено на най-успешните имена в сватбения бранш. Предаване за силата на човешкия дух, воля и характер. Предаване за хората, преследващи високи цели. Предаването ще запознава с дейността на най-утвърдените професионалисти от сватбената индустрия на България, ще търси причините за техния успех и ще споделя опита им. Ще изследва условията и предпоставките да бъдеш успешен, ще коментира пречките и опасностите, неуспехите и предизвикателствата, преодолени със силата на волята, труда и креативността. 

15. “Бекстейдж” - предаване

Предаването представя известни имена от сватбения бранш, чрез заснемане на един техен работен ден, изготвяне на видеоматериал, разкриващ работния процес, прожекция на видеоматериала и разговор с тях в студиото.

16. “Другата страна на луната” - предаване

Предаването ще разкрива личния свят на известни професионалисти от сватбения бранш - семейство, интереси, хобита, занимания, стремежи и мечти, ценности и мироглед. Откровен разговор за живота и неговия смисъл, за отношението им към любовта, семейството, религията, щастието, истината, приятелите, успехите и провалите. 

17. “Сватбени истории” - предаване

Предаването дава възможност на известни имена от сватбения бранш споделят любопитни, необичайни и вълнуващи истории от тяхната практика, които са ги впечатлили особено силно. Странни сватби и церемонии, облекла и ритуали, подаръци и гости, пожелания и изненади, речи и клетви, храни и напитки, но също и смях и тъга, любов и разочарования, страсти и неволи, възходи и падения, сълзи на радост и гняв. Истински истории за живия живот и неговите драми, комедии и трагедии, през очите и сърцата на участници в тях. Във всеки епизод ще участват по двама представители на сватбения бранш.

18. “Специални гости” - подкаст

 Интересни истории за талантливи хора. Подкастът ще запознава младоженците с дейността на известни фирми и творци от сватбения бранш, с техните продукти и услуги, опит и начин на работа, цели, ценности и мироглед. 

19. “Създадено с любов” - подкаст

Фирми от сватбения бранш ще запознават младоженците с предлагани от тях  продукти и услуги, ще ги информират за техните качества, предимства, ползи, новаторство, цени.

20. “Чуй експерта” - подкаст

Професионалисти от сватбения бранш ще помагат на младоженците в организацията на техните тържества, споделяйки своя опит, полезни идеи и съвети.

21. "На фокус" - подкаст

Подкастът ще информира младоженците по разнообразни теми, свързани с подготовката на техните сватбени тържества, като: актуални тенденции, нови и новаторски продукти и услуги, сватбени изложения и ревюта, откриване на магазини и офиси на известни фирми, професионални постижения, любопитна информация за необичайни и екзотични сватби и др.  

22. “Често задавани въпроси” - подкаст

Подкастът дава възможност на професионалисти да отговарят на често задавани въпроси, свързани с тяхната сфера на дейност. Ще запознава по един интересен и динамичен начин с най-важното за техните продукти и услуги, цени, условия и начин на работа, ще разкрива силните страни, спецификата и главните отличителни черти на техните фирми. Ще запознава с актуални промоции и отстъпки.

23. “Направи си сам” - подкаст

Подкастът дава възможност на професионалисти от сватбения бранш да запознават младоженците с лесни, практични и ефектни неща, които биха могли да си изработят сами за сватбеното тържество. 

24. “Отговори на зрителски въпроси” - подкаст

Известни имена в сватбения бранш ще предоставят компетентни отговори на важни за младоженците въпроси, свързани с организацията на техните тържества. 

 25. Клипове - страница

Страница, даваща възможност на фирми, чиято основна дейност е сватбено видеозаснемане, да публикуват свои клипове от сватбени тържества и семейни празници. Страницата осигурява лесен и бърз достъп на младоженците до произведенията на видеографите.

26. Видео - страница

Възможност да публикувате разнообразни видеа, свързани със сватбеното тържество: модни ревюта, декорация, подготовка на булката, изнесени ритуали, първи сватбен танц, ритуали и игри в ресторанта, атракции и др.

27. Новини - страница

Информация за събития в сватбения бранш у нас и по света. Възможност за фирмите да популяризират важни за тях събития, свързани с дейността им.

28. Публикуване на фирмата в секция “Избрано” на страниците: “Видеовизитки”, “Запознайте се”, “Съвети и идеи”, “Представяне на продукти и услуги”, “Талони за отстъпки”**, “Промоции”, “Препоръчано”, “Състояли се сватби” - само за фотографи, “Трейлъри” - само за видеографи.

Възможност да позиционирате вашата фирма в по-предни позиции на посочените страници.

29. Публикуване на фирмата в секция “Избор на редактора” на страниците: “Видеовизитки”, “Запознайте се”, “Съвети и идеи”, “Представяне на продукти и услуги”, “Талони за отстъпки”**, “Промоции”, “Препоръчано”, “Състояли се сватби” - само за фотографи, “Трейлъри” - само за видеографи.

Възможност за позициониране на вашата фирма в още по-предни и атрактивни позиции в посочените страници, за по-активно привличане вниманието на младоженците.

30. Публикуване на фирмата в секция “Съвети/продукт/промоция/фирма/ и т.н. на седмицата” на страниците: “Видеовизитки”, “Запознайте се”, “Съвети и идеи”, “Представяне на продукти и услуги”, “Талони за отстъпки”**, “Промоции”, “Препоръчано”, “Състояли се сватби” - само за фотографи, “Трейлъри” - само за видеографи.

Възможност за позициониране на вашата фирма в още по-предни и атрактивни позиции в посочените страници, за по-активно привличане вниманието на младоженците.

31. Публикуване на фирмата в секция “Съвети/продукт/промоция/фирма/ и т.н. на месеца” на страниците: “Видеовизитки”, “Запознайте се”, “Съвети и идеи”, “Представяне на продукти и услуги”, “Талони за отстъпки”**, “Промоции”, “Препоръчано”, “Състояли се сватби” - само за фотографи, “Трейлъри” - само за видеографи.

Възможност да позиционирате вашата фирма на централна позиция в посочените страници, привличаща най-силно вниманието на младоженците.

32. Начална страница: “Създадени с любов” - подкаст

Публикуване на четири избрани епизода на подкаста. Възможност да представите вашата фирма по един атрактивен начин в началната страница на Сватба ТВ.

33. Начална страница: “Бутици за булчински рокли”

Публикуване на четири бутика за булчински рокли. Възможност да представите вашата фирма в началната страница на Сватба ТВ.

34. Начална страница: “Състояли се сватби”

Публикуване на четири галерии със състояли се сватби. Възможност за фирмите, с основна дейност “сватбена фотография”, да рекламират дейността си в началната страница на Сватба ТВ.

35. Начална страница: “Сватбени ресторанти” 

Публикуване на четири сватбени ресторанта. Възможност да рекламирате вашата фирма в началната страница на Сватба ТВ.

36. Начална страница: “Чуй експерта” - подкаст

Публикуване на четири епизода от подкаста. Възможност да рекламирате вашата фирма по един атрактивен начин в началната страница на Сватба ТВ.

37. Начална страница: “Сватбени агенции”

Публикуване на четири сватбени агенции. Възможност да рекламирате вашата фирма в началната страница на Сватба ТВ.

38. Начална страница: “Трейлъри”

Публикуване на четири трейлъра. Възможност за фирмите, с основна дейност “сватбено видеозаснемане”, да рекламират своята дейност в началната страница на Сватба ТВ.

39. Начална страница: “Сватбена фотография”

Публикуване на четири фирми, чиято основна дейност е “сватбена фотография”. Възможност да рекламирате вашата фирма в началната страница на Сватба ТВ.

40. Начална страница: “Задругата на майсторите” - предаване

Публикуване на четири епизода на предаването. Възможност да представите вашата фирма по един атрактивен начин в началната страница на Сватба ТВ.

41. Начална страница: “Брачни халки и бижута”

Публикуване на четири фирми, предлагащи брачни халки и бижута. Възможност да рекламирате в началната страница на Сватба ТВ.

42. Начална страница: “Сватбено видеозаснемане”

Публикуване на четири фирми, чиято основна дейност е “сватбено видеозаснемане”. Възможност да рекламирате вашата фирма в началната страница на Сватба ТВ.

43. Начална страница: “4К” - предаване

Публикуване на четири епизода на предаването. Възможност да рекламирате вашата фирма по един атрактивен начин в началната страница на Сватба ТВ.

44. Начална страница: “Сватбени торти”

Публикуване на четири фирми, предлагащи сватбени торти. Възможност да рекламирате вашата фирма в началната страница на Сватба ТВ.

45. Начална страница: “Съвети и идеи” - статии

Публикуване на четири статии от страницата “Съвети и идеи”. Възможност да рекламирате вашата фирма по един ефективен начин в началната страница на Сватба ТВ.

46. Начална страница: “Талони за отстъпки”

Публикуване на четири талона за отстъпки. Възможност да рекламирате вашата фирма в началната страница на Сватба ТВ.

47. Начална страница: “Запознайте се” - статии

Публикуване на четири статии от страницата “Запознайте се”. Възможност да рекламирате вашата фирма по един ефективен начин в началната страница на Сватба ТВ.

48. Начална страница: “Сватбена украса”

Публикуване на четири фирма, предлагащи сватбена украса. Възможност да рекламирате вашата фирма в началната страница на Сватба ТВ.

49. Начална страница - "Най-гледано" - предавания

 Публикуване на четири епизода от различни предавания. Възможност да рекламирате вашата фирма по един атрактивен начин в началната страница на Сватба ТВ.

50. Начална страница: “Най-слушано” - подкасти

Публикуване на четири епизода от различни подкасти. Възможност да рекламирате вашата фирма по един атрактивен начин в началната страница на Сватба ТВ.

51. Начална страница: “Най-четено” - статии

Публикуване на четири статии. Възможност да рекламирате вашата фирма по един атрактивен начин в началната страница на Сватба ТВ.

52. Начална станица: "Новини" 

Публикуване на четири новини. Възможност да рекламирате вашата фирма по един атрактивен начин в началната страница на Сватба ТВ.

53. Начална страница: Снимки в главата на страницата

Публикуване на слайд, съдържащ четири снимки в главата на началната страница. Възможност за фирми, чиято основна дейност е “сватбена фотография”, да се рекламират в началната страница на Сватба ТВ.

54. Начална страница: Снимка в секция “Защо Сватба ТВ”

Публикуване на снимка в секцията “Защо Сватба ТВ”. Възможност за фирми, чиято основна дейност е “сватбена фотография”, да се рекламират в началната страница на Сватба ТВ.

55. Начална страница - още възможности за фирмена реклама.

Възможност за добавяне на допълнителни полета, редове и секции за осъществяване на специфична фирмена реклама в началната страница на Сватба ТВ.

56. Банери

Публикуване на рекламни банери в атрактивни вътрешни страници на сайта на Сватба ТВ.

 

Уважаеми колеги, ако имате въпроси, относно възможностите за реклама в сайта на Сватба ТВ, не се колебайте да се свържете с нас и ще ви помогнем с удоволствие!

0898456726 – Виктор

info@svatbatv.bg

Сватба TV
  ФИРМИ

Сватбени облекла
Булчински рокли (4)
Шаферски рокли (3)
Официални рокли (4)
Булчински аксесоари (5)
Булчински обувки (3)
Мъжки костюми (2)
Мъжки аксесоари (2)
Мъжки обувки (1)
Малки шаферки и шафери (1)
Основни сватбени услуги
Ресторант за сватба (4)
Сватбена фотография (12)
Сватбено видеозаснемане (11)
Сватбен диджей (5)
Сватбени агенции (11)
Брачни халки и бижута (3)
Покани за сватба (3)
Сватбена украса (12)
Булчински букети (4)
Сватбен грим и прическа (0)
Водещ на изнесен ритуал (6)
Сватбени торти (3)
Сватбен водещ (7)
Други сватбени услуги
Сватбени лимузини (0)
Сватбени аксесоари (6)
Ритуални чаши (6)
Ритуални свещи (5)
Погачи за сватба (1)
Подаръчета за гости (8)
Сватбен кетъринг (5)
Алкохол и напитки (0)
Оборудване под наем (4)
Онлайн магазини (2)
Сватбени ритуали, забавления, атракции
Фолклорни формации (2)
Танцови групи и изпълнители (0)
Музикални групи и изпълнители (1)
Фото будка (3)
Заря и фойерверки (0)
Атракции (2)
Още услуги
Моминско парти (5)
Ергенско парти (4)
Спа релакс разкрасяване (0)
Спортни занимания фитнес йога (0)
Меден месец (2)
Сватбен танц (0)
Детски аниматори (1)
Брачен договор (1)
Семейна астрология (0)
Обредни домове (0)
Църкви и манастири (0)

ПОЛЕЗНО

Планирайте вашата сватба
Промоции
Видеовизитки
Запознайте се
Съвети и идеи
Представяне на продукти и услуги

СЪСТОЯЛИ СЕ СВАТБИ
ТРЕЙЛЪРИ
ПОДКАСТИ
ВИДЕО

Сватбена украса (11)
Първи сватбен танц (3)
Ресторанти за сватба (1)
Подготовка на младоженците (1)
Първа среща (1)
Фолклорни изпълнители и програми (1)
Ритуали (1)
Заря и огнено шоу (3)
Фотографско слайдшоу (1)
Други (2)
Зад кулисите (1)
Смешни (2)
Подготовка церемонии (0)
Булчински рокли (0)
Ресторант ритуали веселие (0)
Мъжка мода (0)
Танцови програми (0)
Церемонии (0)
Ресторант атракции (0)
Поп изпълнители и групи (0)
Сватбени продукти (0)
Любопитно (0)

ПРЕПОРЪЧАНО
Новини
ОЩЕ

КЛИПОВЕ
Любопитно
Хумор
За ума
За сърцето
За душата

Вход за младоженци
Вход за фирми
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с
Общите условия и Политиката за защита на личните данни.