Покажи филтрите

Населено място


Цена

от - лева

Фирми

Сватбена украса

СВАТБЕНА УКРАСА

Вероятно сте присъствали на сватби, на които сватбената украса не ви е правила особено впечатление, защото е била стандартна, не се е отличавала с интересни творчески решения и по своята неангажираност с конкретната двойка е била идентична с множество други подобни сватбени украси.

Но сигурно сте присъствали и на тържества, при които сватбената декорация е била по-различна, направила ви е силно впечатление, усетили сте връзката между нея и характерите и индивидуалностите на младоженците

Когато пристъпвате към решаване на задачата със сватбената украса на вашето тържество, най-първо трябва да си отговорите на въпроса каква желаете да бъде тя: стандартна или индивидуализирана. Дали тя ще бъде формално официална или ще предадете чрез нея нещо от вашата уникалност.

Сватбената украса е сред най-важните елементи в организацията на сватбеното тържество. Тя предоставя възможност на младоженците да индивидуализират в максимална степен своя празник, да разкрият част от себе си, от представите си за красота, стил и хармония, да потопят и увлекат в нея своите роднини и приятели.

За да изразите себе си чрез сватбената декорация, вашите мечти и предпочитания, душевни стремежи и импулси, задължително ще имате нужда от услугите на професионалисти в областта - дизайнери, стилисти, декоратори. Те ще ви помогнат да оформите сватбата така, както желаете, с уникални декорации, цветови гами и креативни творчески решения. 

Когато фантазирате за вашата неповторима сватбена декорация, задължително помислете за някоя определена тема, която е свързана с вас и ще изрази характерни черти от вашите индивидуалности. Темата може да бъде ваше хоби, страст, детска мечта, или свързана със популярни, но значими за вас исторически епохи, стилове, филми, литературни герои и т.н.

Освен темата на сватбената украса, друг съществен неин елемент са цветовете, тяхната интензивност, избора на багрите и нюансите.

Третият важен елемент от сватбената украса, това са детайлите, чрез които избраната тема се разкрива и разработва в пространството. Творческото им решение, находчивостта на въображението, стиловото единство и подбор, както и майсторската им изработка са от решаващо значение за успешното материализиране на основния дизайнерски замисъл и пресъздаване индивидуалността на младоженците. 

Разбира се, изключително важно е да се съобрази темата, цветовете и детайлите на сватбената украса със спецификите на конкретната локация на сватбата.

Когато пристъпвате към тази толкова важна за вашия празник задача, каквато е сватбената украса, горещо ви съветваме да потърсите консултация и помощ от професионалистите в бранша.

Разгледайте сайтовете на различни фирми за сватбена декорация, запознайте се със снимки от реализирани тържества, отношението и начина им на работа, условията и  цените. 

Сватба ТВ ще ви бъде от неоценима полза в избора на фирма за сватбена украса, защото в нашите подкасти и предавания ще може да се запознаете на живо с много професионални сватбени декоратори, да натрупате богати лични впечатления от тях, да си спестите провеждането на множество срещи и да изберете именно този екип за сватбена украса, който в най-голяма степен се доближава до вашите представи.

Не забравяйте да прегледате профилите на фирмите, предлагащи сватбена украса, регистрирани в Сватба ТВ, защото там ще откриете изключително полезна за вас информация: отзиви на младоженци, цени, услуги, допълнителни екстри, галерия със снимки, видеа, видеовизитки, професионални препоръки, отговори на често задавани въпроси, медийни изяви и др.

Организирайки вашия празник, почерпете вдъхновение и от различните галерии, които ви предлагаме със сватбени фотографии, състояли се сватби, видеа, клипове и сватбени трейлъри.

 

Приятно сърфиране и успешен избор на желания от вас екип за СВАТБЕНА УКРАСА

 

 


 

Сватба TV
  ФИРМИ

Сватбени облекла
Булчински рокли (4)
Шаферски рокли (3)
Официални рокли (4)
Булчински аксесоари (5)
Булчински обувки (3)
Мъжки костюми (2)
Мъжки аксесоари (2)
Мъжки обувки (1)
Малки шаферки и шафери (1)
Основни сватбени услуги
Ресторант за сватба (4)
Сватбена фотография (12)
Сватбено видеозаснемане (11)
Сватбен диджей (5)
Сватбени агенции (11)
Брачни халки и бижута (3)
Покани за сватба (3)
Сватбена украса (12)
Булчински букети (4)
Сватбен грим и прическа (0)
Водещ на изнесен ритуал (6)
Сватбени торти (3)
Сватбен водещ (7)
Други сватбени услуги
Сватбени лимузини (0)
Сватбени аксесоари (6)
Ритуални чаши (6)
Ритуални свещи (5)
Погачи за сватба (1)
Подаръчета за гости (8)
Сватбен кетъринг (5)
Алкохол и напитки (0)
Оборудване под наем (4)
Онлайн магазини (2)
Сватбени ритуали, забавления, атракции
Фолклорни формации (2)
Танцови групи и изпълнители (0)
Музикални групи и изпълнители (1)
Фото будка (3)
Заря и фойерверки (0)
Атракции (2)
Още услуги
Моминско парти (5)
Ергенско парти (4)
Спа релакс разкрасяване (0)
Спортни занимания фитнес йога (0)
Меден месец (2)
Сватбен танц (0)
Детски аниматори (1)
Брачен договор (1)
Семейна астрология (0)
Обредни домове (0)
Църкви и манастири (0)

ПОЛЕЗНО

Планирайте вашата сватба
Промоции
Видеовизитки
Запознайте се
Съвети и идеи
Представяне на продукти и услуги

СЪСТОЯЛИ СЕ СВАТБИ
ТРЕЙЛЪРИ
ПОДКАСТИ
ВИДЕО

Сватбена украса (11)
Първи сватбен танц (3)
Ресторанти за сватба (1)
Подготовка на младоженците (1)
Първа среща (1)
Фолклорни изпълнители и програми (1)
Ритуали (1)
Заря и огнено шоу (3)
Фотографско слайдшоу (1)
Други (2)
Зад кулисите (1)
Смешни (2)
Подготовка церемонии (0)
Булчински рокли (0)
Ресторант ритуали веселие (0)
Мъжка мода (0)
Танцови програми (0)
Церемонии (0)
Ресторант атракции (0)
Поп изпълнители и групи (0)
Сватбени продукти (0)
Любопитно (0)

ПРЕПОРЪЧАНО
Новини
ОЩЕ

КЛИПОВЕ
Любопитно
Хумор
За ума
За сърцето
За душата

Вход за младоженци
Вход за фирми
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с
Общите условия и Политиката за защита на личните данни.