Покажи филтрите

Населено място


Цена

от - лева

Фирми

Подаръчета за гости

ПОДАРЪЧЕТА ЗА ГОСТИ

Има традиция, според която младоженците трябва да изберат подаръчета за гости и да им ги поднесат, като най-често това се случва в ресторанта, където подаръчетата за гости се поставят на празнично украсените маси.

Приема се, че подаръчетата за гости са вид спомен, който трябва да напомня на близките на двойката за техния първи семеен празник.

Много трудно, обемисто и безсмислено би било да се прави описание или някакъв вид класификация на видовете подаръчета за гости, които човешкото въображение е измислило до момента.

Ето и малко примери за различни варианти за подаръчета за гости: керамични или стъклени сърчица, слончета и всякакъв вид фигурки от света на познатата и непозната флора и фауна, ключодържатели, химикалки, кибрити и запалки, бурканчета с мед или сладко, сапунчета и свещи в разнообразни орми и цветове, канелени пръчици, изобилие от всякакъв вид бурканчета с най различно съдържание, като писъмца, послания за живота, любовта и семейството, неясни семенца, сол, чубрица и подправки, тревички и билки, разнообразни кутийки, пълни с бомбони и друг вид сладости, снимки-магнитчета, играчки за правене на балончета, разделители за книги, най-различни декоративни табелки, стари ключове, миниатюрни книжки и албумчета със снимки или с умни мисли, светещи гривни, декоративни щипки и т.н и т.н

Както се вижда вариантите за това, какво може да бъде подаръче за гости, са неизброими. И в това няма нищо лошо, защото дава възможност на хора с най-разнообразни представи и вкусове да открият най-подходящите за тях подаръчета за гости.

В някои случаи темата за избор на подаръчета за гости увлича и разпалва фантазията на определени двойки, а в други, те се спират на съвсем ординерни и банални решения, т.е. избират подаръчета за гости, които по никакъв начин не са свързани с тях и по тази причина не оставят друг избор на своите близки или да си “забравят” подаръчетата за гости в ресторанта или да се освободят от тях в близките дни.

Първият ни съвет към младоженците е да не се пренебрегват темата за избора на подходящи подаръчета за гости, прибягвайки към лесни и тривиални решения, примери за които могат да крият в изобилие. 

Вторият ни съвет е, младоженците да не се фиксират прекомерно в подаръчетета за гости, приемайки като задължение, че трябва да измислят нещо невиждано, нечувано и екстремно оригинално, с което да поразят въображението на близките си.

И давата подхода към избора на подходящи подаръчета за гости са еднакво пагубни и вероятността крайният резултат да бъде разочароващ, е много голяма.

Съветваме ви да помислите за подаръчета за гости, изхождайки от вашите индивидуалности и характерни черти, ценности и страстни увлечения, вкус и чувство за хумор. Подаръчетата за гости е необходимо да съдържат нещо от вас и вашето своеобразие и същност, да отправят някакъв вид послание към близките ви, за да  придобият по-голяма ценност за тях и те наистина да отнесат по своите домове частица от вас.

Ето защо преди да се концентрирате в преглеждане на безбройните съществуващи варианти за подарчета за гости, първо се концентрирайте върху вас, вашия прекрасен и необятен вътрешен свят и потърсете там, какво от него желаете да споделите и подарите на близките си.

Ще ви обърнем внимание и на още нещо: подаръчетата за гости трябва да бъдат съобразени и с цялостната визия и стил, дизайнерско решение и цветова гама на вашето тържество. 

Когато пристъпвате към избора на подходящи подаръчета за гости, съветваме ви да потърсите консултация и помощ от професионалисти в бранша. Разгледайте сайтовете на различни фирми, предлагащи подаръчета за гости, запознайте се със снимки от реализирани тържества, тяхното отношение, художествена креативност, начин на работа, условията и  цените. 

Сватба ТВ ще ви бъде от неоценима полза в избора на фирма, предлагаща подаръчета за гости, защото в нашите подкасти и предавания ще може да се запознаете на живо с много професионалисти в областта, да натрупате богати лични впечатления от тях, да си спестите провеждането на множество срещи и да изберете именно този екип за изработка на подаръчета за гости, който в най-голяма степен се доближава до вашите представи.

Не забравяйте да прегледате профилите на фирмите, предлагащи подаръчета за гости, регистрирани в Сватба ТВ, защото там ще откриете изключително полезна за вас информация: отзиви на младоженци, цени, услуги, допълнителни екстри, галерия със снимки, видеа, видеовизитки, професионални препоръки, отговори на често задавани въпроси, медийни изяви и др.

Организирайки вашия празник, почерпете вдъхновение и от различните галерии, които ви предлагаме със сватбени фотографии, състояли се сватби, видеа, клипове и сватбени трейлъри.

Приятно сърфиране и успешен избор на желания от вас екип за ПОДАРЪЧЕТА ЗА ГОСТИ

 

 


 

Сватба TV
  ФИРМИ

Сватбени облекла
Булчински рокли (4)
Шаферски рокли (3)
Официални рокли (4)
Булчински аксесоари (5)
Булчински обувки (3)
Мъжки костюми (1)
Мъжки аксесоари (1)
Мъжки обувки (1)
Малки шаферки и шафери (1)
Основни сватбени услуги
Ресторант за сватба (4)
Сватбена фотография (12)
Сватбено видеозаснемане (11)
Сватбен диджей (5)
Сватбени агенции (11)
Брачни халки и бижута (3)
Покани за сватба (3)
Сватбена украса (12)
Булчински букети (4)
Сватбен грим и прическа (0)
Водещ на изнесен ритуал (6)
Сватбени торти (3)
Сватбен водещ (7)
Други сватбени услуги
Сватбени лимузини (0)
Сватбени аксесоари (6)
Ритуални чаши (6)
Ритуални свещи (5)
Погачи за сватба (1)
Подаръчета за гости (8)
Сватбен кетъринг (5)
Алкохол и напитки (0)
Оборудване под наем (4)
Онлайн магазини (2)
Сватбени ритуали, забавления, атракции
Фолклорни формации (2)
Танцови групи и изпълнители (0)
Музикални групи и изпълнители (1)
Фото будка (3)
Заря и фойерверки (0)
Атракции (2)
Още услуги
Моминско парти (5)
Ергенско парти (4)
Спа релакс разкрасяване (0)
Спортни занимания фитнес йога (0)
Меден месец (2)
Сватбен танц (0)
Детски аниматори (1)
Брачен договор (1)
Семейна астрология (0)
Обредни домове (0)
Църкви и манастири (0)

ПОЛЕЗНО

Планирайте вашата сватба
Промоции
Видеовизитки
Запознайте се
Съвети и идеи
Представяне на продукти и услуги

СЪСТОЯЛИ СЕ СВАТБИ
ТРЕЙЛЪРИ
ПОДКАСТИ
ВИДЕО

Сватбена украса (11)
Първи сватбен танц (3)
Ресторанти за сватба (1)
Подготовка на младоженците (1)
Първа среща (1)
Фолклорни изпълнители и програми (1)
Ритуали (1)
Заря и огнено шоу (3)
Фотографско слайдшоу (1)
Други (2)
Зад кулисите (1)
Смешни (2)
Подготовка церемонии (0)
Булчински рокли (0)
Ресторант ритуали веселие (0)
Мъжка мода (0)
Танцови програми (0)
Церемонии (0)
Ресторант атракции (0)
Поп изпълнители и групи (0)
Сватбени продукти (0)
Любопитно (0)

ПРЕПОРЪЧАНО
Новини
ОЩЕ

КЛИПОВЕ
Любопитно
Хумор
За ума
За сърцето
За душата

Вход за младоженци
Вход за фирми
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с
Общите условия и Политиката за защита на личните данни.