BRILIANTIN

Злато
 

За нас


Сватбена агенция Брилянтин  е създаден през 2007 година. Спектърът на услуги е изключително богат и включва дейности свързани с консултация, цялостна организация и декорация на сватбени тържества, фирмени партита, кетъринг, бизнес вечери, бал, коктейли и детски партита.
Голяма част от клиентите на  Брилянтин са от вътрешността на страната, или такива от чужбина. Дългогодишният опит, с който разполагат сватбените консултанти работещи в Брилянтин, позволява организация, адаптирана спрямо спецификата на ангажименти, като много често комуникацията и цялостната организация е дистанционна, с цел да улесни всички клиенти, които нямат възможност от близо да контролират целият процес.

През 2014г. стартира най-новият проект на Брилянтин  - Oфициално представителство за Източна България на булчински рокли San Patrick & White One  & Nicole By Pronovias. В уютна и предразполагаща обстановка, отговаряща на световно известните изисквания за един голям шоурум, бъдещата булка има възможността да се докосне до всичко, за което мечтае.

От 2017 година  Брилянтин  разширява  кръга от услуги и предлага на своите клиенти и  както официални рокли на Sherri Hill & Primavera Couture,   така и шаферски рокли за малки и големи, бижута, брачни халки на Алтънбаш – ASSOS Diamond – Bulgaria и Belissima Marry Me, артикули за ритуалните церемонии, обувки и аксесоари от водещи дизайнери, за да бъдете наистина неотразима на вашият празник.

Перфектна организация, изключителна компетентност и висок професионализъм – това са качества, отдавна превърнали се във визитна картичка на Брилянтин.