BRILIANTIN

Злато
 

За нас


Сватбена агенция Брилянтин  е създаден през 2007 година. Спектърът на услуги е изключително богат и включва дейности свързани с консултация, цялостна организация и декорация на сватбени тържества, фирмени партита, кетъринг, бизнес вечери, бал, коктейли и детски партита.
Голяма част от клиентите на  Брилянтин са от вътрешността на страната, или такива от чужбина. Дългогодишният опит, с който разполагат сватбените консултанти работещи в Брилянтин, позволява организация, адаптирана спрямо спецификата на ангажименти, като много често комуникацията и цялостната организация е дистанционна, с цел да улесни всички клиенти, които нямат възможност от близо да контролират целият процес.

През 2014г. стартира най-новият проект на Брилянтин  - Oфициално представителство за Източна България на булчински рокли San Patrick & White One  & Nicole By Pronovias. В уютна и предразполагаща обстановка, отговаряща на световно известните изисквания за един голям шоурум, бъдещата булка има възможността да се докосне до всичко, за което мечтае.