Сватбен център my Wedding

Злато
 

За нас


Ние имаме честта да сме най-големият сватбен магазин на целият Балкански полуостров от 17 години.

В момента сме общо три магазина с марката my Wedding в цяла България. Основният е в гр. София, като разполагаме с представителства в Асеновград и гр. Варна.

Нашата философия е да създадем максимално комфорт, удобство и сигурност на бъдещите младоженци в избора на всичко необходимо за техния сватбен ден. Като се започне от сватбената рокля, костюма на младоженеца, халките, поканите и се стигне до всеки един аксесоар необходим на сватбата. Ние сме се погрижили да имаме по нещо за всеки вкус, така че да можем да облечем кума, кумата, шафери и шаферки, родители, деца и всички останали гости на сватбата. Разполагаме и с множество аксесоари за моминско и ергенско парти.

Аксесоари и облекла за кръщене можете да намерите в магазина ни, както и на сайта. Погрижили сме се всеки един детайл да може да се изработва персонализирано.

Ние ценим и вярваме в силата на бъдещото поколение. Разполагаме с богато разнообразие на рокли и костюми за абитуриентки и абитуриенти.

Нашата тайна на успех е, че имаме индивидуален подход към всеки един наш клиент. Коригираме облеклата по тялото на всеки един от тях и дори предлагаме ушиването по лични мерки на рокли и костюми.
Почти всеки един аксесоар може да бъде персонализиран с имена, инициали или дизайн по личен проект. Разполагаме с много талантливи и креативни дизайнери.

Удоволствие и чест е за нас да сме до всеки един от Вас в избора и организацията на едни от най-специалните дни в живота! Благодарим за доверието!

 

Постижения


Услуги


 • Можете да ни посетите и без да имате предварително запазен час за проба, като ще можете да облечете до 5 модела рокли.
 • Предлагаме услугата  Запазен час за проба, която Ви дава правото да пробвате неограничен брой рокли в рамките на един час, VIP пробна запазена за Вас, както и личен моден експерт, който да Ви напътства в избора на перфектната рокля. Цената на услугата е 30лв. Ако закупите, капарирате или поръчате рокля в рамките на деня, то не дължите нищо за услугата.
 • Всички наши облекла се продават и могат да бъдат закупени на място. На някои от тях може да се направи поръчка за изработка. Времето за изработка зависи от артикула.
 • Предлагаме изработка и ушиване по лични мерки на булчински, официални и шаферски рокли по индивидуален дизайн. Цената и времето за изработка се определят от нашите експерти дизайнери.
 • В нашите магазини можете да откриете булчински и официални рокли plus размер. Формите на тялото не са причина, за да не изглеждате зашеметяващо на Вашия специален ден.
 • За сватбите в по-студените месеци предлагаме под наем булчински наметки от естествен пух. Наемът е за максимален период от 4 дни и цената зависи от модела. При вземане се оставя депозит в брой, който се възстановява при връщане на наметката първоначалния й външен вид.
 • Имаме огромно разнообразие на налични модели златни брачни халки, както и предлагаме възможността за индивидуална поръчка на модел от каталог. Времето за изработка е около 3 седмици.
 • Имаме възможността да гравираме брачните халки в шрифт по избор от каталог. Услугата се извършва на място и отнема само няколко минути. 
 • Изкупуваме непотребно злато на борсовия курс. На място се измерва карата на златото. Можете да вземете парите в брой, като ваучер или да бъде приспадната сумата от покупката.
 • Имаме ателие, в което нашите дизайнери могат да изработят всеки един необходим аксесоар по индивидуален проект. Времето за изработка е 10 работни дни, като може да има разминаване в зависимост от продукта.
 • Ние сме едни от малкото, които предлагаме фраг и смокинг под наем. Направете запитване или ни посетете на място.
 • След приключване на официалното събитие, ние ще почистим официалните облекла. Предлагаме професионално почистване на булчински и официални, мъжки костюми и наметки.

 

Време за изпълнение: Голяма част от продуктите могат да бъдат закупени директно на място.  При поръчка за изработка, времето за изпълнение зависи от продукта.

Цени


Често задавани въпроси


Галерия 2


Видео


Клипове


Качество на услугата

Отношение цена – качество

Комуникативни умения

Гъвкавост

Професионализъм

Напишете минимум 75 знака. Опишете своя опит и споменете всички онези малки неща, които могат да помогнат на други двойки да направят своя избор.
момент...
0.0
Средна оценка
Качество на услугата (0.0)
Отношение цена – качество (0.0)
Комуникативни умения (0.0)
Гъвкавост (0.0)
Професионализъм (0.0)