Nikolov Studio

Злато
Ботевград (София Област)   Карта   0890111143   info@tihomirnikolov.com   https://tihomirnikolov.com/
3029
0
 

За нас


Ние сме Тихомир и Ина, създадохме "Nikolov Studio" така, както създадохме нашето семейство.

Здравей, казвам се Тихомир Николов по образование съм художник. Професионално, като сватбен фотограф работя от 2014 год. Първо беше рисуването, после снимането. Сега само снимане, изтъкано от голямата палитра наречена живот. Наученото в художественото училище допринесе за по-доброто разбиране на някои фотографски похвати, всъщност на всички. Те са много близки, свързани, често взаймозаменяеми или взаимнодопълващи се. Мисля ,че за художниците снимането и обработката на кадрите е доста по-лесно, притежавайки и вроден усет освен образованието. Състояние, намерение, излъчване, дух, композиция, перспектива, план, ракурс, баланс, светлосянка, цветна хармония и дисонанс, контраст, изграждане на цветовете, възприятие на цветовете и много, много други. През 2017 год. при мен дойде видеографията. И трайно се нанесе в живота ми. Заплених се от “ The largest online film school“ Какво още ще се случва незнам, историята продължавам да я пиша. Имам завършени курсове по студийно осветление – Джъмбо, фото журналистика – Булфото, рекламна продуктова и студийна фотография – уоркшопи, арт фотография и портретна студийна фотография – Начо Каменов – Кубето.  

На събития – не почиваме, не се разхождаме безцелно, не гледаме телефоните и часовникът си, не досаждаме. Хубавите моменти фотографът може да ги улови само когато е сред тях и ги очаква! Не на масата с гостите, не на прохладната тераса!

Здравей, казвам се Ина, завършила съм колеж по Мениджмънт, търговия и маркетинг – гр. София. Професионално със сватбена фотография се занимавам от 2018 година, а преди това с постобработка и ретуш.. Имам завършени курсове по пост обработка и уъркшопи – сватбена и портретна фотография, десетки прочетени книги, но най-добрият ми учител и непрестанен критик е Тихомир Николов, с който градим всичко заедно рамо до рамо вече 15 години. Чрез практиката, която имах бидейки с него на десетки събития научих  много за това как протича един сватбен ден и колко емоционален, непредсказуем и динамичен  може да бъде той. Един сватбен фотограф трябва да притежава десетки качества като – креативност, емпатия, адаптивност, търпение, умение да общува, усет към детайла, коректност, разбира се истински професионализъм и отговорно отношение. Аз лично смятам, че един сватбен фотограф на първо място трябва да умее да чувства и да се вълнува от емоциите на двойката, да е съпричастен, да съпреживява, този ден с тях за да може наистина да си свърши работата. Това, което ме вдъхновява в сватбената фотография е любовта. Сватбеният ден е истински вулкан от чувства и емоции, и да пресъздадеш тази емоция в снимки е изключителна отговорност. Мога да кажа, че всяка двойка е оставила в мен своя отпечатък, с отношението си и с любовта си един към друг. Благодаря, за това, че бях част от техният специален ден! Това е привилегия!

Постижения


Спечелено 2-ро място в международен Фото конкурс на Voubs 2017 за “Вдъхновяваща арт фотография“ участие взеха 28 колеги фотографи от България, Руска федерация, Обединено кралство, Тайланд, Германия, Малайзия, Португалия, Мароко, Албания, Испания, Румъния, Италия и Еквадор. Сребърна значка от WPEawards international photography(Photojournalism / Reportage / Culture) - In recognition of Photographic Excellence from
PROFESSIONAL PHOTOGRAPHERS EUROPE COMMUNITY
First Half 2023 Only Competition
Honors of Excellence.

Услуги


 Сватбена фотография и видеозаснемане...

           

Време за изпълнение: Времето на изпълнение е до 50 работни дни след заснемането.
Отличителни черти:

Като Сватбен фотограф или сватбен видеооператор сме гъвкави и на разположение да работим по графика Ви. Независимо дали планирате малка, интимна сватбена церемония или голямо,  сложно събитие, ще бъдем там, за да уловим всеки момент. И да Ви подкрепяме, когато е нужно. Вярваме, че висококачествената сватбена фотография трябва да е Достъпна за всеки! Ето защо предлагаме разумни и достъпни пакетни цени, които отговарят на всеки бюджет.

Цени


Стандартния пакет S

Стандартния пакет S е базов и с него можете да направите фото заснемане на вашия празник. Заснемането започва от подготовката на булката, преминава през традицията в дома по посрещане на младоженеца, церемонията по подписването (сключване на граждански брак), ритуала в църквата, ритуалите в ресторанта и завършва най-често с разрязване на сватбената торта. Ангажираност на фотографа 9 часа.

 • Фото заснемане на целия сватбен ден - 9 астрономически часа от подготовката на булката до разрязването на тортата в ресторанта.
 •  Общи снимки с роднини и гости.
 •  Заснемане на младоженците в кратка фото сесия.
 •  Флаш памет с обработени кадри.
 •  Овъртайм - 80 лв. на час
 •  Изготвяне на договор за заснемане на сватбено тържество
 • Срок на получаване – 50 работни дни

1100

Пакет M – Макси

Много от младоженците желаят и индивидуална сватбена сесия преди или след сватбеният ден, затова сме подготвили и пакет M – Макси. Чрез Макси пакета, освен цялостно фото заснемане на сватбения Ви ден (Стандартния пакет S) , Вие ще получите и индивидуална сватбена сесия в рамките на 3-4 часа. 

 • Предварителна сватбена сесия на младоженците в рамките на 3 до 4 часа, която се заснема преди или след сватбеният ден
 •  Фото заснемане на целия сватбен ден - 9 астрономически часа от подготовката на булката до разрязването на тортата в ресторанта.
 •  Общи снимки с роднини и гости.
 •  Флаш памет с обработени кадри.
 •  Овъртайм - 80 лв. на час
 •  Изготвяне на договор за заснемане на сватбено тържество.
 • Срок на получаване – 50 работни дни.

1500

Пакет All – Всичко

Третия пакет е All – Всичко. Той е специално създаден за онези от вас, които искат да имат освен фотограф,  и видеозаснемане + дрон на сватбеният ден. Това е най-купувания ни пакет, защото в комбинация с фото и видеозаснемане е много по-достъпен отколкото услугите да се поръчват по отделно. Чрез All ще имате на ваше разположение  фотограф и видеооператор на целия ви сватбен ден, който започва още от подготовката на булката и завършва в ресторанта и услугата е с ангажираност за 9 часа.

 • Фото заснемане на целия сватбен ден - ангажираност 9 астрономически часа от подготовката на булката до разрязването на тортата в ресторанта.
 •  Видеозаснемане на сватбено тържество с една камера със сменяема оптика и – ангажираност 9 астрономически часа.
 •  Използване на професионална стабилизация | DJI Ronin | за стабилни и плавни движения.
 •  БОНУС - Заснемане на кадри от въздуха с дрон.
 •  БОНУС - трейлър на сватбения ден.
 •  Заснемане на видео и фотосесия с младоженците.
 •  Получавате - Видео материал с продължителност по Ваш избор ( филм и трейлър ) и неограничен брой снимки на флаш памет.
 •  Овъртайм - 180 лв. на час за екипа (фотограф и оператор)
 •  Изготвяне на договор за заснемане на сватбено тържество.
 • Срок на получаване – 50 работни дни.

1900

Към пакетите от фото и видеозаснемане може да добавите:

 • втори видеооператор – 700 лв.
 • втори фотограф – 700 лв.
 • фото и видео с дрон – 250 лв.
 • след сватбена фото или видеосесия на избрана от Вас локация – 450 лв.
 • Не откривате вашия пакет? Искате нещо индивидуално? Свържете се с нас, за да ни кажете какво е то и да ви предложим актуална цена.
 • За разстояние от над 100 км. се договаря допълнително заплащане за транспортни разходи

1

Пакетна цена за Сватбена фотография и видеозаснемане

Фото заснемане на целия сватбен ден - ангажираност 9 астрономически часа от подготовката на булката до разрязването на тортата в ресторанта. Видеозаснемане на сватбено тържество с една камера със сменяема оптика и – ангажираност 9 астрономически часа. Използване на професионална стабилизация | DJI Ronin | за стабилни и плавни движения. БОНУС - Заснемане на кадри от въздуха с дрон. БОНУС - трейлър на сватбения ден. Заснемане на видео и фотосесия с младоженците. Получавате - Видео материал с продължителност по Ваш избор ( филм и трейлър ) и неограничен брой снимки на флаш памет. Овъртайм - 180 лв. на час за екипа (фотограф и оператор). Изготвяне на договор за заснемане на сватбено тържество. За разстояние над 100 км. се договаря допълнително заплащане за транспортни разходи. Срок на получаване – 50 работни дни.

1900

Често задавани въпроси


Каква е най-ниската цена за заснемане на сватба?
1100
Какво включва тя?
СТАНДАРТНИЯ ПАКЕТ S Стандартния пакет S е базов и с него можете да направите фото заснемане на вашия празник.
Каква е цената на най-често поръчвания пакет?
1900
Какво включва той?
ПАКЕТ ALL – ВСИЧКО Той е специално създаден за онези от вас, които искат да имат освен фотограф, и видеозаснемане + дрон на сватбеният ден. Това е най-купувания ни пакет. Пакетът включва фото и видеозаснемане за 9 часа.
Какви фотографски услуги предлагате?
Услугите, които предлагаме са: Фотография и видеозаснемане
Каква е цената на овъртайма?
100
Колко време е срокът за изработка?
50 работни дни
Какви са вашите финансови условия? Суми, срокове, начини на плащане.
Подписване на договор и 30 % авансово плащане от стойността на пакета.
Споделете нещо интересно, специфично или уникално за вашата работа?
На събития – не почиваме, не се разхождаме безцелно, не гледаме телефоните и часовникът си, не досаждаме. Хубавите моменти фотографът може да ги улови само когато е сред тях и ги очаква! Не на масата с гостите, не на прохладната тераса!
От колко време работите в областта на сватбената фотография?
9 години
Има ли допълнително заплащане при заснемане в други градове?
За разстояние от над 100 км. се договаря допълнително заплащане за транспортни разходи

Галерия 2


Видео


Клипове


Качество на услугата

Отношение цена – качество

Комуникативни умения

Гъвкавост

Професионализъм

Напишете минимум 75 знака. Опишете своя опит и споменете всички онези малки неща, които могат да помогнат на други двойки да направят своя избор.
момент...
0.0
Средна оценка
Качество на услугата (0.0)
Отношение цена – качество (0.0)
Комуникативни умения (0.0)
Гъвкавост (0.0)
Професионализъм (0.0)

Състояли се сватби


Трейлъри


Промоции


Статии


Подкасти


Рубрики


Събития


Екип


Тихомир

ТихомирNikolov Studio - Фотограф и Видеооператор


Има няколко качества, които е важно да притежава сватбеният фотограф. Креативност - за да заснема уникални и красиви изображения, които показват личността на двойката и същността на сватбата. Технически умения - за да заснема висококачествени изображения при различни настройки и условия на осветление. Внимание към детайла - педантичен и ориентиран към детайлите. Междуличностни умения - помога за изграждане на връзка с двойката и гостите, за да се чувстват комфортно и спокойно и да насочва хората, когато е необходимо. Адаптивност - да може да се адаптира към неочаквани ситуации, като промени във времето, неочаквани закъснения и промени в графика в последния момент. Професионализъм - да бъде надежден и точен  в отношенията си с клиентите. Опит - да има опит в заснемането на сватбени събития и да е запознат с протичането на деня, ключовите моменти за заснемане и типичните предизвикателства, които могат да възникнат. Хубавите моменти фотографът може да ги улови само когато е сред тях и ги очаква! Не на масата с гостите, не на прохладната тераса!

Професионални препоръки (0)


Напишете минимум 75 знака. Опишете своя опит и споменете всички онези малки неща, които могат да помогнат на други клиенти на Nikolov Studio.
момент...

В медиите


Партньори


Карта


Работно време:  Понеделник - Петък от 10:00ч. – 18:00ч. Събота11:00ч. – 14:00ч. Неделя - почивен ден            
Лице за контакт - Tihomir Nikolov
 

ВЗЕМИ ТАЛОН ЗА ОТСТЪПКА


Попълнете формуляра, за да изтеглите своя Талон за отстъпка. ще се свърже с вас за предоставяне на допълнителна информация. Вашите данни ще бъдат третирани съгласно нашата политика за поверителност.
Информация за мен
 
момент...
Сватба TV
  ФИРМИ

Сватбени облекла
Булчински рокли (4)
Шаферски рокли (3)
Официални рокли (4)
Булчински аксесоари (5)
Булчински обувки (3)
Мъжки костюми (2)
Мъжки аксесоари (2)
Мъжки обувки (1)
Малки шаферки и шафери (1)
Основни сватбени услуги
Ресторант за сватба (4)
Сватбена фотография (12)
Сватбено видеозаснемане (11)
Сватбен диджей (5)
Сватбени агенции (11)
Брачни халки и бижута (3)
Покани за сватба (3)
Сватбена украса (12)
Булчински букети (4)
Сватбен грим и прическа (0)
Водещ на изнесен ритуал (6)
Сватбени торти (3)
Сватбен водещ (7)
Други сватбени услуги
Сватбени лимузини (0)
Сватбени аксесоари (6)
Ритуални чаши (6)
Ритуални свещи (5)
Погачи за сватба (1)
Подаръчета за гости (8)
Сватбен кетъринг (5)
Алкохол и напитки (0)
Оборудване под наем (4)
Онлайн магазини (2)
Сватбени ритуали, забавления, атракции
Фолклорни формации (2)
Танцови групи и изпълнители (0)
Музикални групи и изпълнители (1)
Фото будка (3)
Заря и фойерверки (0)
Атракции (2)
Още услуги
Моминско парти (5)
Ергенско парти (4)
Спа релакс разкрасяване (0)
Спортни занимания фитнес йога (0)
Меден месец (2)
Сватбен танц (0)
Детски аниматори (1)
Брачен договор (1)
Семейна астрология (0)
Обредни домове (0)
Църкви и манастири (0)

ПОЛЕЗНО

Планирайте вашата сватба
Промоции
Видеовизитки
Запознайте се
Съвети и идеи
Представяне на продукти и услуги

СЪСТОЯЛИ СЕ СВАТБИ
ТРЕЙЛЪРИ
ПОДКАСТИ
ВИДЕО

Сватбена украса (11)
Първи сватбен танц (3)
Ресторанти за сватба (1)
Подготовка на младоженците (1)
Първа среща (1)
Фолклорни изпълнители и програми (1)
Ритуали (1)
Заря и огнено шоу (3)
Фотографско слайдшоу (1)
Други (2)
Зад кулисите (1)
Смешни (2)
Подготовка церемонии (0)
Булчински рокли (0)
Ресторант ритуали веселие (0)
Мъжка мода (0)
Танцови програми (0)
Церемонии (0)
Ресторант атракции (0)
Поп изпълнители и групи (0)
Сватбени продукти (0)
Любопитно (0)

ПРЕПОРЪЧАНО
Новини
ОЩЕ

КЛИПОВЕ
Любопитно
Хумор
За ума
За сърцето
За душата

Вход за младоженци
Вход за фирми
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с
Общите условия и Политиката за защита на личните данни.