Сватбено изложение SOFIA WEDDING EXPO 13-ти и 14-ти Януари 2024 г.

 

4К :

1305 0

На 13-ти и 14-ти януари 2024 г. в гр. София, в хотел SOFIA BALKAN PALACE, се проведе 16-то сватбено изложение SOFIA WEDDING EXPO.

Виктор: Разговаряме с Ния от сватбена агенция Alfa luxury events. Здравей, Ния!

Сватбена агенция Alfa luxury events, Ния: Здравей, Виктор!

Сватба ТВ, Виктор: Как върви изложението?

Сватбена агенция Alfa luxury events, Ния: Изложението тази година е страхотно. Има много посетители, също много изложители, така че, който не е дошъл на изложението може да съжалява.

Сватба ТВ, Виктор: Спират ли се при вас? Има ли голям интерес?

Сватбена агенция Alfa luxury events, Ния: О, разбира се! Все пак ние сме 15 години на пазара на сватбените услуги, така че при нас винаги е пълно.

Сватба ТВ, Виктор: Кажи няколко думи за твойта фирма.

Сватбена агенция Alfa luxury events, Ния: Ние имаме съвсем нов бранд, съвсем нов ни е сайта, от три месеца, но пак повтарям, ние сме дълги години на пазара и това, че имаме нов бранд само ни качва ще едно стъпало нагоре. 

Сватба ТВ, Виктор: Какво ще посъветваш младоженците, подготвяйки своите тържества за новия сезон?

Сватбена агенция Alfa luxury events, Ния: Да не отлагат за последния момент. Сватбата е едно важно събитие, наситено емоционално събитие, така че всяко нещо трябва да се планира в детайли и колкото повече време имат за него, толкова по-добре ще стане, по-спокойни ще се чувстват те. И да се свържат, разбира се, със сватбен организатор, който да им помогне, както в планирането на бюджета, така и в детайлите при организирането на събиието.

Сватба ТВ, Виктор: Благодаря ти, Ния. Успешен сезон!

Сватбена агенция Alfa luxury events, Ния: Благодаря, Виктор, за това интервю. Хубав ден, хубав сезон!

—------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Сватба ТВ, Виктор: Скъпи младоженци, разговаряме с Емилия от известната фирма, твърде известната фирма Alfa brides. Емилия, здравей, драго ми е да се видим!

Alfa brides, Емилия: Здрасти! Толкова време не съм те виждала, толкова ми е приятно, просто не можеш да си представиш!

Сватба ТВ, Виктор: И на мен също! Емилия, първо, как върви изложението?

Alfa brides, Емилия: Аз вчера не бях тук, но ми казаха, че наистина е било много успешно. Вчера имах доста булки и трябваше да бъда в салона, където ме чакат. Бях ги записала, няма как, те не чакат, знаеш, но доколкото виждам, интересът към нашата фирма винаги е много добър и много голям, тъй като все пак сме една от най-големите фирми за внос на булчински рокли в България.

Сватба ТВ, Виктор: Точно така. Би ли казала на нашите булки кои известни марки вие представлявате?

Alfa brides, Емилия: Ние представляваме само Justin Alexander и всичките му подмарки. Justin Alexander е световно известна марка, американски рокли, направени са за всяка фигура, както за много слаби момичета, така и за по-пълничките. Всичките рокли са удобни, с корсети, за да може да стоят еднакво добре и на слаби, и на по-пухкавки.

Сватба ТВ, Виктор: Какви ще бъдат новите тенденции през идващия сезон?

Alfa brides, Емилия: Напоследак, няколко години наред, това което е тенденция, може да покажете, ето, точно тази рокля, тези изчистените модели рокли, изцяло от микадо, при нас, само че микадото не е полиестер, а силк, коприна, което стои, първо, тежко, второ, е много подходящо за всякакъв вид сватба, както за бална зала, но може да стане и за една хубава градинска сватба, каквито са модерни в момента и освен това копчетата, които са толкова романтични, в задната част и дългите шлейфове.

Сватба ТВ, Виктор: Какви съвети може д дадеш към булките?

Alfa brides, Емилия: Това, което мога да им дам, пък ние с тебе 20 години, може да даваме страшно много съвети и можем да говорим много на тема булки, младоженци и т.н. Булките да не оставят булченската рокля да последния момент. Това, което видях тук, че бяха много изумени като им кажа срок на изработка на булчинска рокля между три и пет месеца, ами всъщност така е, защото те не са единствените булки, много булки има тази година. Оказва се всъщност, че въпреки, че е високосна, знаеш че на високосна година се правят малко по-малко сватби, тази година има страшно много сватби и реално погледнато, не оставяйте за последния момент поръчката на булчинската рокля, защото, наистина, да не стават фалове. Това е. Казвам си го, по-добре директно, оставете поне едни 3-4 месеца преди сватбата да имате, за да може да поръчате булчинската си рокля и тя наистина да дойде както трябва и да имаме време и да я корегираме, защото все пак, най-малкото има подкъсяване на тези рокли.

Сватба ТВ, Виктор: Благодаря ти много!

Alfa brides, Емилия: Аз също, много ти благодаря!

Сватба ТВ, Виктор: И ти желая много добър сезон!

Alfa brides, Емилия: Мерси! Мерси! Благодаря ти, подобно! Чао!

—--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Сватба ТВ, Виктор: Здравейте отново, разговаряме с Галя, управител на сватбена агенция Мелодика. Здравей, Галя!

Сватбена агенция Мелодика, Галя: Здравей, Виктор! Много ми е приятно да те видя!

Сватба ТВ, Виктор: И на мен ми е много приятно да те видя! Най-напред, как минава сватбеното изложение?

Сватбена агенция Мелодика, Галя: Страхотно минава, аз даже точно това коментирах с колеги, че за нас това ни е малкия тийм билдинг, защото се виждаме в една несватбена среда, да си поговорим малко повече, да се видим, да коментираме кой как е. Изложението върви много добре. Ние сме с четири човека в момента на щанда и както ти каза, едвам намерихте време да се освободим, за да дадем това интервю.

Сватба ТВ, Виктор: Срещна ли се с приятни двойки? Имаше ли, как да кажа, интересни младоженци?

Сватбена агенция Мелодика, Галя: Да, страхотни са. Двойките са страхотни, идеите и тази година са страхотни. Тематични сватби отново, с много тематика, с много интересни неща, с декорация. Обсъждаме снимки от нашия репертоар, от наши предишни събития, техни бъдещи идеи, всякакви неща се появяват.

Сватба ТВ, Виктор: Галя, за идващия сватбен сезон какво ново предлагате за младоженците?

Сватбена агенция Мелодика, Галя: Ами всяка година е доста нова, защото идеите са нови, хората са нови, концепциите са нови, но ние, като фирма предлагаме рентъл, от миналата година го започнахме, но за първи път го представяме пред хора, така че това ни е нашето бебе за тази година. На една година ни е рентъла, предоставяме инвентара си под наем. Имаме над 20 вида арки, над 50 вида поставки за аранжировки, имаме покривки над 60 вида, имаме над 100 вида хангали и платнени сълфетки и т.н., така че имаме доста инвентар, с който младоженците могат да разполагат.

Сватба ТВ, Виктор: И накрая, какъв съвет би дала на младоженците, вече към края на подготовката?

Сватбена агенция Мелодика, Галя: Ами съветът ми винаги е бил един и същ, просто да се отпуснат в самия сватбен ден, да не го мислят и да оставят професионалистите да си свършат работата, поради две причини. Първо, защото на тях им е по-спокойно и второто, защото когато работят с екип, който е професионалин, той знае много добре как да си свърши работата, така че не е необходимо да им се ходи и да им се казва, “Сега станете да снимате”, те знаят много добре, че трябва да снимат, че трябва да направят това, за което са извикани на сватбата.

Сватба ТВ, Виктор: Благодаря ти, Галя! Желая ти успешен сезон! И, дай Боже, да се видим на някое тържество.

Сватбена агенция Мелодика, Галя: Аз още повече благодаря, и за интервюто и въобще много се радвам, че се видяхме! Страхотен сезон и за вас и на телевизията пожелавам всичко най-хубаво!

Сватба ТВ, Виктор: Благодаря ти!

 

@alfabrides_bridalhouse

@alfaluxuryevents

@bridal_fashion_bf

@marcia_wedding_boutique

@melodica_wedding_agency

@pearl_event_wedding

@triartelie

@spisaniesvatba

@sofiaweddingexpo

@sofiabalkanpalace

@100gramasladki

@didyscakesandsweets

@niorfloristartist

@taverna_scenario

@flowers.angely

@milionibaloni

@aretiweddingsalon

@chateau_copsa

@steff.wedding

@complexbaroto

@fedefe_jewelry

@shahiradance

@el.fashionstudio

@fireworkstornado

@astratex

@art.e.fakt.official

@formation.78

 

#сватба #сватби #сватба2024 #моятасватба2024 #невеста #сватбавбългария #свадьба #weddinginbulgaria #свадьбы #weddingbulgaria #невесты

 

Коментари


Няма направени коментари до този момент.

Напишете първия коментар
момент...
Един екип - едно семейство!
Един екип - едно семейство!

30-10-2023


На 24.10.2023 г. в гр. Пловдив, във Very Berry Wedding Tent се състоя купон по случай закриване на сватбения сезон. На събитието присъстваха представители на водещи фирми от сватбения б ...


Други

-

0.0 (0) -
Сватба TV
  ФИРМИ

Сватбени облекла
Булчински рокли (6)
Шаферски рокли (5)
Официални рокли (6)
Булчински аксесоари (6)
Булчински обувки (3)
Мъжки костюми (2)
Мъжки аксесоари (2)
Мъжки обувки (1)
Малки шаферки и шафери (2)
Основни сватбени услуги
Ресторант за сватба (5)
Сватбена фотография (14)
Сватбено видеозаснемане (12)
Сватбен диджей (7)
Сватбени агенции (12)
Брачни халки и бижута (2)
Покани за сватба (4)
Сватбена украса (13)
Булчински букети (5)
Сватбен грим и прическа (1)
Водещ на изнесен ритуал (7)
Сватбени торти (2)
Сватбен водещ (8)
Други сватбени услуги
Сватбени лимузини (1)
Сватбени аксесоари (7)
Ритуални чаши (7)
Ритуални свещи (6)
Погачи за сватба (1)
Подаръчета за гости (8)
Сватбен кетъринг (4)
Алкохол и напитки (0)
Оборудване под наем (5)
Онлайн магазини (2)
Сватбени ритуали, забавления, атракции
Фолклорни формации (1)
Танцови групи и изпълнители (0)
Музикални групи и изпълнители (1)
Фото будка (3)
Заря и фойерверки (0)
Атракции (2)
Още услуги
Моминско парти (5)
Ергенско парти (4)
Спа релакс разкрасяване (0)
Спортни занимания фитнес йога (0)
Меден месец (2)
Сватбен танц (0)
Детски аниматори (1)
Брачен договор (1)
Семейна астрология (0)
Обредни домове (0)
Църкви и манастири (0)

ПОЛЕЗНО

Планирайте вашата сватба
Промоции
Видеовизитки
Запознайте се
Съвети и идеи
Представяне на продукти и услуги

СЪСТОЯЛИ СЕ СВАТБИ
ТРЕЙЛЪРИ
ПОДКАСТИ
ВИДЕО

Сватбена украса (12)
Първи сватбен танц (3)
Ресторанти за сватба (1)
Подготовка на младоженците (1)
Първа среща (1)
Фолклорни изпълнители и програми (1)
Ритуали (1)
Заря и огнено шоу (3)
Фотографско слайдшоу (1)
Други (2)
Зад кулисите (1)
Смешни (2)
Подготовка церемонии (0)
Булчински рокли (0)
Ресторант ритуали веселие (0)
Мъжка мода (0)
Танцови програми (0)
Церемонии (0)
Ресторант атракции (0)
Поп изпълнители и групи (0)
Сватбени продукти (0)
Любопитно (0)

ПРЕПОРЪЧАНО
Новини
ОЩЕ

КЛИПОВЕ
Любопитно
Хумор
За ума
За сърцето
За душата

Вход за младоженци
Вход за фирми
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с
Общите условия и Политиката за защита на личните данни.