MILVANA YOUR SPECIAL MOMENTS GUIDE

 

СПЕЦИАЛНИ ГОСТИ : София

1827 0

В третия епизод на подкаста "Специални гости" ще ви представим бутикът за булчински рокли MILVANA YOUR SPECIAL MOMENTS GUIDE, официален представител за България на испанските марки в групата на Rosa Clara, познати със световнопризнатото си високо качество и над 30-годишна история в създаването на булчински и официални рокли.

@svatbatv-bg

Сватба ТВ, Виктор: В твоя бутик предлагаш само тази марка, тази група, така ли?

MILVANA YOUR SPECIAL MOMENTS GUIDE, Милвана: Единствено и само групата на Rosa Clara. За щастие от началото на историята си, за която ти разказах сега до ден днешен те имат огромна експанзия. Ние започнахме да работим с тях през 2020-та, когато отваря врати магазина, което е един от най-силните им периоди, тази експанзия продължава и до днешна дата, н в момента, в който ние установяваме тва партньорство с тях те са вече абсолютен лидер в модата за булки. Те присъстват на пет континента, имат повече от осем хиляди точки на продажба по света. Абсолютен парадокс, и за мен, и щастие, и късмет, и всичко останало, е че към днешна дата те имат български партньор в моето лице, но към 2020-та година това не беше така. Те намаха български партньор. 

Сватба ТВ, Виктор: По каква причина, такава грамадна марка? 

MILVANA YOUR SPECIAL MOMENTS GUIDE, Милвана: Има много смешни истории за причината, но всъщност това е  съвкупност от по-скоро икономически фактори, които са ги карали да избягват нашия пазар, някои социални и евентуално това, че ние сме много близо до Ориента, и може би, аз вече вярвам, че в нашето четиригодишно партньорство те успяха да разберат много повече за българите, отколкото знаеха, когато се запознахме, но може би и един процент предразсъдъци, не е било нещо, което да не участва в тяхното решение. Едно от най-важните неща, за което сме си говорили към днешна дата за тях е всъщност, тогава, когато намериш правилния партньор, защото нищо на този свят не правим сами. 

Сватба ТВ, Виктор: Така е.

2

MILVANA YOUR SPECIAL MOMENTS GUIDE, Милвана: Освен за булките ние имаме и тоалети за най-важните гости на техните събития, защото ако се замислим, имаме една красива, грееща булка, в най-хубавата рокля, кумата трябва да е също толкова хубава. Майката на булката, майката на младоженеца, всички други най-най-ключовите гости на събитието също искат тяхната визия да се отличава и да подхожда, както на събитието, така и евентуално на визията на булката. Вие във вашата работа много добре знаете, че има една съвкупност, гостите са заедно и колкото по-хармонично, колкото по в един стил изглеждат, толкова по-добре и за работата на всички останали. Булката иска освен спомените си, освен роклята в къщи, иска хубавото видео, иска хубавите снимки.

Сватба ТВ, Виктор: Искаш да кажеш, че предлагайки булчинска рокля, определен модел, те предлагат и официални рокли за най-близките до младоженците, да речем, които по някакъв начин кореспондират с булчинската рокля, не я допълват, но кореспондират, т.е. става един ансамбъл, естетически ансамбъл.

MILVANA YOUR SPECIAL MOMENTS GUIDE, Милвана: Да. Тази хубава визия на най-важните, на ядрото на сватбата гости е нещо, което нас ни интересува, защото много често, когато работим с булката, когато тя вече се спре на определен модел идва и следващия въпрос “Ами кумата? Моята близка приятелка, която ще застане до мене и която в повечето от кадрите, церемониите ще бъде в близост до мен.” Как да направим така, ча да има дали препратка, дали общ детайл, стил, двата цвята да си отиват добре, изобщо има много такива малки детайли, за които е помислено, защото когато всички тези тоалети идват от едно и също място, идват от идеите и дизайните на едни и същи хора, те знаят как да ги направят лесно съчетаеми едни с други.

3

MILVANA YOUR SPECIAL MOMENTS GUIDE, Милвана: Много от нашите булки могат да облекат без проблем шаферките си в роклите от групата на Rosa Clara. Причината е, че те много добре си кореспондират едни с други. Има модели, които са достатъчно по-семпли, защото целта на шаферките е да отличим най-добрите приятелки на булката и това усещане за едно женско общество, и това, което много често ги съветвам булките е да не прибързват с идеята за шаферските рокли. Нека да видим първо каква ще е булчинската рокля, да видим локацията, да видим и шаферките, да дойдат при нас, за да разберем всяка една от тях какво иска. Шаферските рокли са много интересна тема, защото там правим едно от най-сложните неща. Там взимаме различни жени, с различно телосложение, с различни желания, които трябва да носят една или близки модели рокля, които пък от своя страна произлизат от концепцията на булката. Докато когато работим с булката ние имаме едно главно действащо лице, трябва да е добре роклята за нея, трябва да е по нейния критерий. При шаферските тоалети пробите са изключително приятни, защото се образува една страхотна женска атмосфера, от друга страна, булката отново е главно действащо при при избора на шаферските рокли.

4

MILVANA YOUR SPECIAL MOMENTS GUIDE, Милвана: Аксесоари, да. Тъй като булчинската рокля много често се комбинира с воала на булката, така че интересното е, че марките разполагат с невероятен каталог от булчински воали, наистина огромен, в който всяка една идея на булката, дали ще бъди онзи помпозен воал, който ще се влачи с метри след шлейфа на роклята или ще бъде по-закачлив, но обемист, изобщо цялата концепция на визията на булката ние се опитваме да я пресъздадем върху дамата, която ни се доверява. Също има много интересен детайл. От миналата година ние предлагаме и обеци за булките. Много често предпочитаният аксесоар на булките откъм бижута са точно обеците, защото част от роклите имат различни деколтета, по-малки възможности да се съчетае с колие, или пък точно обратното. Момичетата решават да пропуснат колието за сметка на обеците, за да сложат малко повече акценти в горната част, тъй като, да кажем, деколтето на роклята, горната част на роклята привлича вниманието, от една страна, но ние тъй като не работим в продуктов каталог, а работим с истинска жена, която всъщност тя трябва да е главното действащо лице, с един хубав кок или с прическа, която все пак позволява да се сложи акцент върху обеците, те се оказват едни от най-най-предпочитаните аксесоари. И нещо интересно, което се получава е че всички обеци, които тука виждаш се ползват на фотосесията на производителя, са едно от най-желаните неща за булките. И години наред ние получаваме запитвания “А къде мога да намеря тези обеци? Те са толкова хубави, толкова нежни.” Всъщност какво става. Не просто нашите български булки питат за това, но всички булки по света питат. И от миналата година има една страхотна колаборация между Rosa Clara и един семеен бранд за перлени бижута, който се казва Майорика. Те, бранда за бижута, имат над стогодишна история и ползват естествени перли от Майорка, и има няколко модела обеци, които се ползват ексклузивно единствено и само за фотосесиите на производителя, които вече са в продажба.

5

MILVANA YOUR SPECIAL MOMENTS GUIDE, Милвана: Иновациите, за които ти говоря, са откъм платовете. Те ползват най-ексклузивните и най-добрите платове, които не просто визуално ни впечатляват, но те ни впечатляват дори на допир. Много често ми се случва да работя с булка в бутика и докато тя пробва някоя от роклите, нейните близки, които са заедно с нас, тя да им каже “Ела просто да я пипнеш! Ела просто да я пипнеш!”. Да, гостите няма да отидат да пипнат роклята на булката, но това е част от усещането. Не само хубавата визия, но и страхотния плат. Той просто те кара не само да го гледаш, но и да се докоснеш до него. Също тяхната концепция, тъй като ние работим основно с по-младежките им марки, е все пак донякъде на консервативната булчинска рокля. Тези строго консервативните модели, подходящи за ритуала в католическата църква, те все още ги имат и абсолютно присъстват при тях, но това е нещо което няма да го видите в Rosa Clara, това са огромните цепки. Нама да видим никога отвор на рокля, който да преминава средата на бедрото. Нама да видим концепция на Rosa Clara, в която части от структурата тоалета като банели, като оформяне на бюста, да прозира, да се вижда или каквото и да било. Сэщо няма да видим и изключително отворени деколтета, които са в разрез с концепцията за сватба. Така че техния стил за мен е изключително разпознаваем, аз се справям особено лесно с това нещо, и друго нещо, с което са много известни, това са сатенените им модели. Освен моделите в сатен без различни щампи, те имат огромна линия и производство на собствени платове с различни страхотни щампи върху сатена, които са от тези рокли, които колкото по-близо отиваш към тях, толкова по-интересно ти става да разбереш какво всъщност има отгоре. 

#булка #булчинскирокли #сватба #невеста #сватбенден #сватби #сватбеновидео #свадьба

Коментари


Няма направени коментари до този момент.

Напишете първия коментар
момент...
Булчински салон Арети
Булчински салон Арети

08-04-2024


В петия епизод на подкаста "Специални гости" ще ви представим Булчински салон "Арети" - представител на световноизвестния американски дизайнер Demetrios за България. Б ...


Булчински рокли

Булчински салон Арети - София

0.0 (0) - София
Didy's cakes & sweets
Didy's cakes & sweets

21-03-2024


В четвъртия епизод на подкаста "Специални гости" ще ви представим Didy's cakes & sweets - ръчно изработени торти, сладки и солени изкушения. Разжоваряме с Диана Пин ...


Сватбени торти

DIDY S - София

0.0 (0) - София
Приказната градина
Приказната градина

31-01-2024


Във втория епизод на подкаста "Специални гости" ще ви представим една любима за младоженците сватбена дестинация на открито - Приказната градина в гр. Елин Пелин. Разговаря ...


Ресторант за сватба

Приказната Градина - Елин Пелин (София Област)

0.0 (0) - Елин Пелин (София Област)
Сватбен център
Сватбен център

11-01-2024


В първия епизод на подкаста "Специални гости" ще ви представим най-големия сватбен магазин на Балканския полуостров Сватбен център "My Wedding". “Ние сме най-гол ...


Булчински рокли

Сватбен център my Wedding - София

0.0 (0) - София
Анонс
Анонс

05-01-2024


Анонс На 11.01.2024 г. стартираме един нов и изключително полезен за младоженците подкаст, който се казва “Специални гости”. Подкастът ще даде възможност на всички колеги о ...


Други

-

0.0 (0) -
Сватба TV
  ФИРМИ

Сватбени облекла
Булчински рокли (6)
Шаферски рокли (5)
Официални рокли (6)
Булчински аксесоари (6)
Булчински обувки (3)
Мъжки костюми (2)
Мъжки аксесоари (2)
Мъжки обувки (1)
Малки шаферки и шафери (2)
Основни сватбени услуги
Ресторант за сватба (5)
Сватбена фотография (14)
Сватбено видеозаснемане (12)
Сватбен диджей (7)
Сватбени агенции (12)
Брачни халки и бижута (2)
Покани за сватба (4)
Сватбена украса (13)
Булчински букети (5)
Сватбен грим и прическа (1)
Водещ на изнесен ритуал (7)
Сватбени торти (2)
Сватбен водещ (8)
Други сватбени услуги
Сватбени лимузини (1)
Сватбени аксесоари (7)
Ритуални чаши (7)
Ритуални свещи (6)
Погачи за сватба (1)
Подаръчета за гости (8)
Сватбен кетъринг (4)
Алкохол и напитки (0)
Оборудване под наем (5)
Онлайн магазини (2)
Сватбени ритуали, забавления, атракции
Фолклорни формации (1)
Танцови групи и изпълнители (0)
Музикални групи и изпълнители (1)
Фото будка (3)
Заря и фойерверки (0)
Атракции (2)
Още услуги
Моминско парти (5)
Ергенско парти (4)
Спа релакс разкрасяване (0)
Спортни занимания фитнес йога (0)
Меден месец (2)
Сватбен танц (0)
Детски аниматори (1)
Брачен договор (1)
Семейна астрология (0)
Обредни домове (0)
Църкви и манастири (0)

ПОЛЕЗНО

Планирайте вашата сватба
Промоции
Видеовизитки
Запознайте се
Съвети и идеи
Представяне на продукти и услуги

СЪСТОЯЛИ СЕ СВАТБИ
ТРЕЙЛЪРИ
ПОДКАСТИ
ВИДЕО

Сватбена украса (12)
Първи сватбен танц (3)
Ресторанти за сватба (1)
Подготовка на младоженците (1)
Първа среща (1)
Фолклорни изпълнители и програми (1)
Ритуали (1)
Заря и огнено шоу (3)
Фотографско слайдшоу (1)
Други (2)
Зад кулисите (1)
Смешни (2)
Подготовка церемонии (0)
Булчински рокли (0)
Ресторант ритуали веселие (0)
Мъжка мода (0)
Танцови програми (0)
Церемонии (0)
Ресторант атракции (0)
Поп изпълнители и групи (0)
Сватбени продукти (0)
Любопитно (0)

ПРЕПОРЪЧАНО
Новини
ОЩЕ

КЛИПОВЕ
Любопитно
Хумор
За ума
За сърцето
За душата

Вход за младоженци
Вход за фирми
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с
Общите условия и Политиката за защита на личните данни.